Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookÉgő, savas gyomorérzet? Ne kelljen szenvedni!


A nyelőcső hámosodása segítheti az étkezés élvezetét

Sokan tapasztalnak égető érzést étkezések után a gyomorban vagy a mellkasban.

Fojtogató érzés, éjszakai kínok - Szívinfarktus vagy reflux?

Bár a tünetek megtéveszthetőek lehetnek, de kizártuk a komolyabb betegségeket, akkor kicsit nyugodtabban átgondolhatjuk, hogy mi is ez a kellemetlen állapot, kezdetben ártalmatlan, viszont az étkezés örömét rendszeresen elronthatja.

Általában nem tudjuk az okát, csak azt, hogy a savas gyomortartalom egy kis mennyisége egyes embereknél visszajut a nyelőcsőbe. A gyomornyálkahártya védekező képességéhez viszonyítva a nyelőcső nyálkahártyája sokkal érzékenyebb, könnyen gyulladás alakulhat ki rajta. Ha a sav hosszabban sérti a nyelőcső hámsejtjeit, a mellkasban égő érzés keletkezik. Van, aki szívpanasznak érzi, pedig semmi köze a szívhez. De könnyen okozhat köhögést is.

Van-e segítség?

Szerencsére a természet ezúttal is segíthet. Egy érdekes ízű gyökér jelenti a megoldást, ebből készült az idősebbek által jól ismert medvecukor is. Kutatások szerint a nyelőcső és a gyomor nyálkahártyáinak egészséges működését a Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) DGL néven forgalomba került kivonatának flavonoid hatóanyagai képesek támogatni. A tudományos magyarázat szerint a növény hatóanyaga a nyállal kölcsönhatásban segíti a nyálkahártyák normál mennyiségű nyálkaképződését. Már ez is szerepet játszik a savasság semlegesítésében, de további eredmény, hogy javul a nyálkahártyák önvédelmére lokálisan képződő, gyulladásgátló prosztaglandin termelődése.

A DGL-t rágótablettaként alkalmazva, a hatóanyag a nyállal keveredve kerül a nyelőcsőbe, ami kedvező hatású a nyelőcső és a gyomor hámsejtjeire mind az említett esetben, mind gyógyszeres irritációk (aszpirin, nem-sztereoid gyulladásgátlók, stb.) fellépésekor.

A refluxról való tudnivalókról itt olvashat
További olvasnivaló

A refluxról 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro