Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookÉLETMINŐSÉGÜNK FÜGG EREINK ÁLLAPOTÁTÓL


Szervezetünk bonyolult működését a testet áthálózó több, mint százezer km hosszú érhálózat biztosítja. Ha az erek jó állapotban vannak, rugalmasak, akkor nemcsak hosszabb ideig élhetünk, de életminőségünk is jobb lesz. A Bilace feketeáfonya-kivonataés vitaminjai kedvezőek a hajszálerek épségére, a vénák rugalmasságára (lábak), a szem és az agy vérkeringésére.

Mire jó a fekete áfonya?

A vérkeringés egészsége sikeresen elősegíthető antocianin tartalmú antioxidáns étrend-kiegészítő fogyasztásával. A svédországi eredetű fekete áfonya (az itthon ismert kék áfonya rokona) kivonata magas koncentrációban tartalmaz antocianinokat, amely közismerten az egyik legerősebb szer a szabadgyökök semlegesítésére. (Korábban antioxidánsnak nevezték.) Védenek tehát a szabad gyökök káros hatásaitól,támogatják az immunrendszert, ami fontos egészségünk megőrzésére a betegségek, járványok idején.

Jó hatással van a vérkeringésre

A fekete áfonya kivonata nem csak immunerősítő hatásáról ismert, hanem Nyugat-Európában már régóta használják a kapilláris erek erősítésére, a mikrocirkuláció, azaz a szervek és szövetek közti anyagcsere biztosításának javítására. Gyakran ajánlják a vénák egészségének támogatására, klinikai kísérlet szerint sokat segített kismamáknak az extra súly hordozása idején. Az artériákhoz képest a vénáknak az érfala vékonyabb és ezek gyorsabban elfáradnak, kitágulnak. Az antocianinok nagyon kedvező hatást gyakorolnak az érfalak rugalmasságának fenntartására, ezáltal a vérkeringés javítására.

Kedvező a szemnek, agynak és a memóriának

Antioxidáns tulajdonságai miatt a szem és az agy kapilláris ereinek épségének megőrzésében is fontos szerepet játszik a fekete áfonya. Segítséget nyújthat az éleslátás megőrzésében, a szem fáradékonyságának lassításában (például a képernyő nézésekor), a retina és a szemlencse kollagénegyensúlyának fenntartásában. Amerikában a diákok, egyetemisták vizsgák előtt rendszeresen fogyasztják a fekete áfonyát vagy kivonatát. Úgy vélik, hogy segíti a koncentrálást, a tanulást, memorizálást. Állatkísérletek látványos eredményei szerint a feketeáfonya-kivonat tartós fogyasztása javítja az öregkorral megromlott egyensúlyt és mozgás-koordinálást, azaz a motorikus funkciókat.
BILACE - Fekete áfonya kivonata A-, C-, E-vitamin


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro