Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA gyomor őre


GASTRO-BON - a gyomor őre

Érzékeny gyomor E mésztésünk komplex folyamatával nem szoktunk foglalkozni, legfeljebb tudjuk, hogy működik. Vagyunk azonban sokan, akik, ha nem akarunk diszkomfortot tapasztalni gyomrunkban, inkább nem eszünk túl fűszeres vagy túl zsíros ételeket. Nagy kincs, ha valaki nyugodtan megeheti mindazt amit megkíván!

Statisztikák szerint minden negyedik-ötödik ember gyakran tapasztal valamilyen zavart az emésztési rendszerében. Nem mindig függ össze a rossz közérzet azzal, hogy éppen mit ettünk. Bizonyos környezeti ártalmak, mint a stressz, fertőzések, kémiai anyagok, a rendszeresen fogyasztott alkohol, érzékeny gyomrúak esetében az aszpirin irritálhatják a gyomor és nyombél nyálkahártyáit. Akár a zsigeri izmok tónusában is változást eredményezhetnek. Nagyon sokszor a gasztrointesztinális rendszer baktériumállományában van vátozás pl. étrendváltozás vagy antibiotikumkezelés következményeként, ezért célszerű a bélflóra egészségét védeni.

Napi 2 rágótabletta - jó gyomorközérzet
A Gastro-Bon rágótabletta új hatóanyag-kombinációjú étrend-kiegészítő a gasztrointesztinális rendszer karbantartására. Probiotikum-tartalma pótolja az emésztőrendszerben a jótékony baktériumokat, hozzájárul a bélflóra baktérium-egyensúlyának egészséges szinten való tartásához. A készítmény igen fontos édesgyökér-kivonat komponense speciális flavonoidokat tartalmaz, mely a gyomor- és nyombélnyálkahártyák egészségét, normál működését támogatja.

A Gastro-Bon rágótabletta szedése javasolt
- az emésztés és bélműködés általános segítésére;
- antibiotikum-kezelések alatt és után;
- utazások, nyaralások során a bélműködés segítésére,
- a jó gyomorközérzet fenntartására;
- az immunrendszer támogatására.

Nyugodtan fogyaszthatják a liszt- és tejcukorérzékenyek, a cukorbetegek és a magas vérnyomásban szenvedők is.

Alkalmazása:
Napi 2x1 tablettát ajánlott a főétkezések előtt 20 perccel rágással elfogyasztani, víz alkalmazása nélkül.

GASTRO-BON
étrend-kiegészítő rágótabletta
OÉTI: 8933/2011

Összetevői: édesgyökér-kivonat, 2,5 milliárd cfu probiotikum (Lactobacillus acidophilus és rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, infantis és longum), és természetes xilitol édesítőszer

Bővebb információért kattintson a Pharmaforte Gastro-Bon termékismertetőjére


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro