Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookHormonegyensúly perui macával


Szeretnénk, ha nem lenne pattanásos a bőrünk, ha nem szenvednénk premenstruációs szindrómától, ha könnyebben fogannánk és a klimax mellékhatásai is elkerülnének bennünket?

A hormonháztartás felborulását számos tényező idézi elő. Nagy részük azonban életformánkban keresendő. A helytelen táplálkozás, a stessz, a xenoösztrogént tartalmazó szerek (szintetikus gyógyszerek, szteroidok, szintetikus kábítószerek, fogamzásgátló tabletták, kozmetikumok, vegyszerek szervezetbe jutása nagy terhet jelent a májnak, a pszichének.

Dél-Amerikában temesztenek egy növényt, amit minden ott élő nő nagy mennyiségben fogyaszt, mivel úgy tartják, hogy a női szervezetet rendben tartja, energizálja, sőt hozzájárul a temékenységhez. Ez a perui maca növény, melynek burgonyához hasonló gumóját a dél-amerikai piacokon árulják és számos ízletes étel készül belőle.

Az OVANT étrend-kiegészítőt a Pharmaforte cég fejlesztette ki egy amerikai készítmény mintájára, melynek klinikai kutatási eredményei azt mutatták, hogy a készítmény jótékonyan hatott meddőnek hitt hölgyek egészségére, akiknél statisztikusan szignifikáns arányban következett be terhesség a vitaminokat, növénykivonatot és ásványi anyagokat tartalmazó készítmény hatására.

Az Ovant a női szervezet segítője. Összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére. Antioxidáns hatásuk révén gátolják a káros környezeti hatásokat, mellyel hozzájárulnak a női szervezet egészségének optimálásához. A női szervezetnek jótékony perui élelmiszernövény, a perui maca, más néven perui ginzeng kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és argininnel.

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro