Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookKismamavitamin - vitaminok és nyomelemek kismamáknak


Kismamavitamin 

Kismamavitamin és ami mögötte van


Az utóbbi években a kismamavitaminok összetételében is változások történtek. Az új tudományos tapasztalatok alapján új dolgokra hívják föl a figyelmet a szakemberek.
Részletek

Kismamavitamin 

Szükséges új kismamavitamin?


Az új klinikai vizsgálati eredmények mind több, új összefüggést mutatnak a kismamák táplálkozása, mikrotápanyag-bevitele és a terhesség lefolyásának egészsége vagy anomáliai között.
Részletek

Ovant-Baba 

Új multivitamin kismamáknak - Ovant-Baba


Fokozott vitaminszükséglete van a nőknek a terhességre való felkészítés alatt, majd terhesség alatt, de a szoptatási időszakban is.
Részletek

 

Ovant-Baba terhesvitamin


Az Ovant-Baba mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyet a tudomány mai állása javasol a várandós és a szoptatós kismamáknak saját egészségük és a kisbaba egészsé
Részletek

Kismamavitamin 

Pénzkidobás a kismamavitamin?


A terhesség és a szoptatás alatt vitminokból és nyomelemekből táplálékkiegészítésre van szükség, mert a szokásos étkezésből nem kapunk eleget a fokozott igény kielégítésére.
Részletek

Anyatejes táplálás 

Babának, mamának fontos a szoptatás


Az anyatejes táplálás jelentőségét mindig nagy megbecsülés övezte, mára tudományos felmérések, pszichológusok, szakemberek bizonyítják a szakirodalomban.
Részletek

Kismamavitamin most rendkivüli kedvezménnyel 2O16. szeptember végéig!


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro