Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookOvant-Baba terhesvitamin


OVANT-Baba terhességi multivitamin

Az Ovant-Baba mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyet a tudomány mai állása javasol a várandós és a szoptatós kismamáknak saját egészségük és a kisbaba egészségének megóvására.

A terhességre készülő női szervezet kiegyensúlyozott működésének, hormonális és emocionális egyensúlyának segítésére az OVANT étrend-kiegészítő szolgál. Tartalmazza a terhesvitaminok legfontosabb összetevőit (folsav, vas, szelén, vitaminok), plusz olyan anyagokat (arginin), növényi komponenseket (Perui maca kivonata) is, amelyek támogatják a genitális szervek fokozottabb vérkeringését, így a fogamzás bekövetkezését. Különösen ajánlott a szedése a már hosszabban babára várakozóknak. A várandósság kialakulása után viszont megnövekszik, más már a női szervezet, illetve a magzat vitamin és ásványi anyag igénye, ehhez igazodik az OVANT-Baba terhesvitamin készítmény.

Komplex összetétel
Az OVANT-Baba napi két azonos összetételű kapszulában tartalmazza a tudomány mai állása szerint a mamának és a babának szükséges 26 komponenst, 14 féle vitamint, 11 ásványi anyagot és a DHA omega-3 zsírsavat. A összetételt sok ezer kismamának a vizsgálati eredményeiról szóló amerikai jelentésből állították össze a Pharmaforte cég szakemberei. Más hazai forgalomban lévő kismamavitaminokhoz képest az OVANT-Babában néhány komponens mennyisége fokozottabb, pár alacsonyabb, illetve néhány új, fontos összetevő is szerepel.

Újdonságok, módosítások az összetevők között
A D3-vitamin megnövelt mennyisége (1000NE) szükséges az országosan általános D-vitaminhiány pótolására, a baba fejlődési rendellenességeinek megelőzésére, valamint kutatások szerint visszaszorítja a mamát veszélyeztető multiple szklerózis kialakulsásának esélyét.
A B6-vitamin növelt napi adagja (3mg) csökkenti a hányinger jelentkezését. Magas a készítmény vas tartalma, 50mg a napi 2 kapszulában. Fokozott szelén tartalma (137g) a pajzsmirígy működésében, a magzat szívműködésében játszik fontos szerepet.
Újdonság a K2-vitamin (75g) a terhesvitaminok között, felszívódása, hasznosulása majd tizszer jobb, mint a K1-vitaminnak. Funkciói a csontképzésban, véralvadásban van, de csökkenti az émelygést és a hányinger jelentkezését.
A készítmény DHA+EPA omega-3 zsírsavkomponensei (100mg) fontosak a sejtmembránok képződésében, az agy működésban, a szem számára, mivel a retina építőelemei.

Miért jó a napi 2 kapszula?
A napi hatóanyagdózis megosztása reggeli és esti bevételre lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok által egyszerre kisebb „lökés” érje a mama szervezetét a mellékhatások lecsökkentése céljából. Másrészt a kétszeri bevitellel egyenletesebb a szervezet mikronutriens, hatóanyagellátottsága. A 2 keményzselatin kapszula méretében jelentősen kisebb, könnyebben lenyelhető, mint a legtöbb terhesvitamin tabletta vagy kapszula.
A szülés előtti időszakban gyakran ajánlott a terhesvitamin bevitelének megszüntetése, vagy csökkentése. Az OVANT-Baba szedése esetén ilyen esetben javasolt orvosával egyeztetve a dózist napi 1 kapszulára mérsékelni.
Kismamavitamin most rendkivüli kedvezménnyel 2O16. szeptember végéig!


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro