Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookSzemünk egészsége - miként vigyázzunk szemünkre


Korral csökken a szem lutein koncentrációja. A lutein segíti a retina egészségének megőrzését. Fekete áfonya kivonata antocioninjai segítik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és a retina hajszálereinek épségét. Itt bővebben olvashat további cikkekben, miként védheti szemeit és látását.
Szemvedelem 

Így vigyázz szemed egészségére!


Érzékszerveink közül a legösszetettebb, de egyben a legérzékenyebb a szemünk. A túl erős sugárzással szemben a szem védekezik, a pupilla összehúzódásával válaszol.
Részletek

 

Lutein az éleslátásért


A kínai Shanghai Jiao-tong Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy a lutein segít az éjszakai látásban.
Részletek

Lutein 

Lutein és zeaxantin


Két antioxidáns kifejezetten jót tesz a szemnek, és fogyasszuk őket akár táplálék, akár táplálék-kiegészítő formájában, szemünk egészségéért máris sokat tettünk.
Részletek

Szemvédelem 

Sokat kompjúterezek, hogyan védjem a szemem?


A számítógépes munka, az elektroszmog és a szem öregedése folyamatosan rontják szemünk egészségét. Ne felejtkezzünk el a szem napi táplálékairól!
Részletek

Omega zsírsav a szem egészségéért 

Omega-3 zsírsav a szemnek


Az éles látás megőrzésének titka: a feketeáfonya-kivonat és a szem vitaminjainak, a luteinnek, a nyomelemeknek és a legújabb kutatások szerint az omega zsírsavaknak a mindennapi pótlása.
Részletek 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro