Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookLutein az éleslátásért


Magasabb mennyiségű luteinnel az éleslátás szolgálatában

A kínai Shanghai Jiao-tong Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy a lutein segít az éjszakai látásban. A tanulmányban résztvevő alanyok napi 20 mg luteint kaptak 1 éven keresztül, az étrend-kiegészítés eredményeként pedig szignifikáns változás volt megfigyelhető a látás minőségében. A lutein és zeaxantin két olyan karotinoid, ami megtalálható a makulában és létfontosságú a szem megfelelő egészségéhez.
Csak ez a két karotinoid ami képes kiszűrni a kék fényt a látható fény spektrumából, ami a szemben található sejtek károsodását okozza. Érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy a kor múlásával csökken a szem lutein koncentrációja. A LUTEIN-PLUSZ készítmény hatóanyagai, elsősorban magas lutein és zeaxantin tartalma a szem természetes védőanyagai, késleltetik a szem öregedési folyamatát, védik a retinát a káros sugárzásoktól, óvják a makula épségét. Jobb felszívódás elérése érdekében a készítmény svéd fekete áfonya kivonatot is tartalmaz, amely antocioninjai segítik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és a retina hajszálereinek épségét. A készítmény biztosítja a szem számára létfontosságú napi nyomelem (cink, réz és szelén) szükségletet.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro