Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA szív napja


A szívre vigyázni kell!

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be szervezetünk egészségének védelmében. Kutatások szerint a vér magasan tartott antioxidáns-tartalmával sikeresen megőrízhető a szív és az érrendszer egészsége.


Ereink állapota alapvetően meghatározza szívünk egészségét. Érrendszerünk állapotáért viszont mi magunk vagyunk felelősek, hiszen tudjuk, milyen tényezők befolyásolják. A dohányzás statisztikák szerint kétszeresére képes növelni a szívvel kapcsolatos zavarokat. Gondokat okoz a túlzott koleszterinfogyasztás is. Ellenben sokat számít a kardiovaszkuláris rendszerünk épségének testsúlyunk kontrolálása, valamint a rendszeres testedzés. Külön ki kell emelnünk a mediterrán diétának, azaz a sok zöldség fogyasztásának fontosságát, az antioxidánsokban gazdag étrend kialakítását.


Gránátalma az erekért

gralma-gyumolcsok A gyümölcsök közül a gránátalma kiemelkedik magas antioxidáns tulajdonságával. A szervezet egészségére gyakorolt rendkivül kedvező hatása miatt már az ókortól „életelixírnek” tartották. Kutatások igazolták, hogy a gránátalma flavonoidjai antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően segítik fenntartani az erek egészségét, tisztaságát, ezáltal a szív fiatalos, hatékony működését, végsősoron a jó fizikai állóképességet.
Az erek szűkülete, meszesedettsége okozza elsődlegesen a vérkeringés zavarait. Az erek épségének megőrzésére a gránátalma flavonoidjai igen hatékonyak dr. Michael Aviram professzor (Rambam Medical Center) vizsgálatai szerint. Antioxidáns hatásuk segít az oxidatív gyökök érfalakat károsító, plakk kialakulását eredményező hatásával szemben. A gránátalma polifenoljainak aktivitását fokozó ún. szinergetikus hatásaként értelmezhető, hogy a Trolox antioxidáns képességet mérő teszt szerint a gránátalmának háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint az eddig leghatékonyabbnak tartott vörösbornak vagy a zöld teának, illetve kivonataiknak. Kutatások igazolták, hogy a gránátalma flavonoidjai antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően segítik fenntartani az erek egészségét, tisztaságát, ezáltal a szív fiatalos, hatékony működését, végsősoron a jó fizikai állóképességet.

A gránátalma hatóanyagait koncentrálva tartalmazza a GRALMA étrend-kiegészítő kapszula, amelynek további természetes eredetű összetevői a kardiovaszkuláris rendszer fontos támogatói.


Vitaminok a szívnek

A gránátalma magas K-vitamin tartalma, egyéb funkciói mellett, fontos a véralvadás szabályozásában. A GRALMA kapszula ugyancsak természetes eredetű folsav és lecitin tartalma (utóbbiak a B-vitamincsoport tagjai) pedig elengedhetetlen a koszorúerek egészséges működéséhez. A készítmény rezveratrol komponense, amelyet a vörösszőlő héjából és magjából nyernek ki, a gránátalma polifenoljaival együtt jótékonyan járul hozzá a szívizomzat erőntartásához.


Ellagsav tartalma a tudomány ismeretei szerint segítheti a sejtek egészséges osztódását.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro