Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookHerbál vitaminkészítmények férfiaknak és nőknek


Jobb teljesítőképesség, tartós fizikai és szellemi energia

FEMINIA Herbál vitaminkészítmény nőknek

Maximus Herbál vitaminkészítmény férfiaknak

Multivitamin"Különféle helyzetekben kell szerepet vállaniuk mind a nőknek, mind a férfiaknak a mindennapokban. A maximalizmus, az állandó tökéletesre való törekvés, a megfelelési kényszer rendkívül sok energiát emészt fel és sajnos nem is lehet mindig, mindenkinek, minden percben megfelelni. Ez sokszor okozhat stresszhelyzetet is, amely előbb-utóbb folyamatos kimerültséghez, állandó fáradtsághoz vezet. A leterheltség tünetei lehetnek, a stressz, a fáradékonyság, álmatlanság, feledékenység, gyengeségérzet, elhízás, evési zavarok, csökkent szexuális vágy
A FEMINIA nőknek és a Maximus férfiaknak olyan vitaminkomplex, amely a szellemi, fizikai és szexuális aktivitás megőrzését támogatja minden korosztály számára.Miben segít a FEMINIA a nőknek?

A FEMINIA vitaminkészítmény legfontosabb összetevői a perui maca, görögszéna, koreai ginzeng, ginko biloba kivonata, L-arginin és 10-féle vitamin.
Szellemi frissesség
Összetevői segítik a szellemi frissességet. Kiemelten hasznos a memóriát, agyi kapacitást megterhelő munkák, tanulás során.
Fizikai állóképesség
L-arginin hatóanyagának köszönhetően hozzájárulhat a fizikai teljesítőképesség, az izmok erőkifejtésének növekedéséhez.
Pszichikai terhelhetőség
Segít oldani a munkahelyi, környezeti stresszhatásokat. Folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin tartalma fontos szerepet játszik a megfelelő pszichológiai egyensúly fenntartásában.
Szexuális energia
Jótékony a szexuális egészségre, libidóra. A Perui Maca, a Görögszéna és a Ginszeng kivonatai segítik a szexuális energia fenntartását.
Hormonegyensúly
A FEMINIA összetevői támogatják a normal hormonaktivitást, az immunrendszer optimális működését.Miben segít a Maximus a férfiaknak?

Bár a férfiak étrendjében a nagyobb kalóriaigény és a nagyobb porciók fogyasztása miatt több a vitamin és nyomelem, de kiegészítésre van szükség fokozott fizikai igénybevétel (sport, nehéz fizikai munka), stresszes életvitel és nem megfelelő tápanyagbevitel esetén.
Kimerültség csökkentése
A munkamániának nem csak lelki, de fizikai hatása is van, melyek közül az egyik nem meglepő módon, szintén a kimerültség. A ginzeng és a ginkgo biloba  segíti a mentális felfrissülést, enyhíti a mentális kimerültség tünetei.
Vitaminok pótlása
Egyes  vitaminok, nyomelemek kiemelt szerepet játszanak a férfi szervezet  védelmi funkciójában és kiegyensúlyozott működésében. Az immunrendszer hatékony működését segítik az antioxidánsok, az A-, C- és E-vitaminok.
Fizikai, szellemi állóképesség
Számos enzim működéséhez létfontosságúak a B-vitaminok, amelyek részt vesznek a szervezet energiatermelő folyamataiban, hozzájárulnak a fizikai-szellemi teljesítőképességhez.
A stressz, a fokozott szellemi és a fizikai megterhelés a férfi szervezet számára is kihívást jelentenek, melyek hatására gyakran csökken az általános életerő, a szervezet ellenállóképessége és teljesítőképessége is. Az állandó fáradtság, gyakori kiemerültség leküzdésére, az immunrendszer és a szexuális élet támogatására jelenthet megoldást az olyan természetes növényi hatóanyagokból álló Maximus vitaminkomplex, amely helyreállítja a szervezet egyensúlyát hozzájárulva ezzel az aktív, teljes értékű hétköznapokhoz.
Szexuális vágy és teljesítőképesség
Kiegyensúlyozottság, pozitív énkép és attitude, nem utolsó sorban pedig életerő – amit az intimitásnak, az  intimitás során felszabaduló hormonoknak köszönhetnek a férfiak.
A B6- és a B12-vitaminok hozzájárulnak a tesztoszteronszint fenntartásához, a folsav (B9 vitamin) pedig segíti reproduktív funkciót. A szelén a reproduktív szervek, az immunrendszer működését és a spermaképződést, a cink pedig a megfelelő termékenységet és az egészséges sejtosztódást támogatják. Az L-arginin aminosav össztevőből keletkező nitrogén-monoxid serkenti a szervezet vérkeringését és kedvezően hat a genitális szervekre, a libidóra, a szexuális életre.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro