Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook


Segítség a babaprojektben

Babaprojekt


 
AZ OVANT-BABA termék már NEM forgalmazott!
  Helyette ajánljuk az OVANT termékünket.
Új Webshopunkban kapható ..
https://shop.pharmaforte.hu

Ha várni kell a babára

Babát szeretnél? Nézz körül ezen az oldalon! Segítséget találsz, ha problémád van, elő szeretnél készülni a baba fogadására, mindent meg akarsz tenni a baba és a mama egészségéért.


Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy tudásunk szerint segítsük azokat a párokat, akiknél várat magára a kisbaba, akiknél pedig már megtörtént a csoda, a fogamzás, segítsük a kisbabára várók és kisbabát nevelő szülők kezdeti nehézségeit. Ajánlunk termékenységet támogató készítményeket, a Maximus és a Ferulant férfiaknak ajánlott roboráló készítmények, az Ovant a kismamának készülő hölgyek multivitaminja. Az Ovant-Baba kismamavitamin már a várandósság első heteitől tartalmazza azt a mindennapos mikrotápanyag-szükségletet, amivel a kutatások szerint a legvalószinűbb, hogy kivédjük a rendellenességeket. Az Ovant-Baba nem gyógyszer, hatóanyagairól számos tanulmány bizonyította magzatvédő és egészségvédő hatásukat. A várandósággal megnő a kismama vitamin- és mikrotápanyag-szükséglete, és ha a napi étkezéssel ezek nem kerülnek a szervezetbe, ajánlott, hogy táplálékkiegészítővel pótoljuk.

Termékenységet támogató készítmények

A férfi szervezet formába hozásához a férfi szervezetre speciális összetevőkek tartalmazó Maximus készítmény segített már sokaknak.

Maximus -férfierő készítmény férfiaknak

Maximus

Speciálisan férfiak számára összeállított vitaminkészítmény, mely hasznos fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a szexuális aktivitás támogatására. Mindazokat a létfontosságú vitaminokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyek napi pótlása feltétlenül szükséges a férfiak egészsége, fittsége, biológiai funkciói szempontjából. A szellemi, fizikai erőnlét, teljesítőképesség és normál hormonaktivitás támogatására növény-kivonatokat és arginin összetevőket is tartalmaz.

Feminia készítmény hölgyeknek

Feminia

Speciálisan hölgyek számára összeállított vitaminkészítmény, mely hasznos roborálásra, fokozott fizikai és szellemi megterhelések idején, idősödő korban, a szexuális aktivitás támogatására. Mindazokat a létfontosságú vitaminokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyek napi pótlása feltétlenül szükséges a hölgyek egészsége, fittsége, biológiai funkciói szempontjából. A szellemi, fizikai erőnlét, teljesítőképesség és normál hormonaktivitás támogatására növény-kivonatokat és arginin összetevőket is tartalmaz.

Potenciális meddőségről beszélünk, ha egy pár egy évig hiába próbálkozik a családalapítással, teherbeeséssel. Statisztikák szerint a meddőség oka az esetek 40%-ában a nőtől, 40%-ban a férfitól 20%-ban mindkettőjüktől származik. A meddőség okainak listája hosszú lehet, de sokszor olyan nyilvánvalóak lehetnek az okok, amin akár életmódváltozás, egészséges étkezés, esetleg saját magunk által beszerezhető étrend-kiegészítők, multivitaminok segíthetnek.

Ferulant termékenységet elősegítő készítmény férfiaknak

Ferulant

A férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek esetén a spermiumok számának, biológiai aktivitásának, mozgékonyságának fokozásával nyújt segítséget a megtermékenyítéshez.

A férfiak spermaminősége a civilizáció káros hatásainak következtében jelentősen romlott az utóbbi évtizedekben. A fogamzáshoz szükséges minőségjavulást a legtöbb esetben hiánytpótló multivitaminnal, természetes növényi kivonatokból összeállított készítmények szedésével pár hónap alatt el lehet érni. AJánljuk a klinikai kipróbálásban is bizonyított Ferulant-ot.

Ovant a női test előkészítője a fogamzásra

Ovant

A női szervezet formába hozásához a Ferulanthoz hasonló, de a női szervezetre speciális összetevőkek tartalmazó Ovant készítmény segített már sokaknak.

Az OVANT a terhességre készülő női szervezet segítője, babavállalás előtt ajánlott a szervezet optimális állapotának eléréséhez. A kapszula összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, elősegíthetik a fogamzást.

Kismamáknak várandósság és szoptatás alatt

Ovant-Baba kismamavitamin

Ovant-Baba

Ha a terhesség már bekövetkezett, a kismamának az Ovant-Baba kismamavitamin biztosítja, hogy az egészséges táplálkozás és életmód mellett ne legyen hiánya azokból a mikrotápanyagokból, amelyek a baba és a mama számára mindennapi szinten szükségesek.

Ha késik a baba -könyv

Ha késik a baba

Ha a baba fogantatása várat magára, akkor jól teszed, ha elolvasod Szeghy Krisztina könyvét.
Igy ír róla, aki már olvasta:
"olvasmányos, elgondolkodtató és ezáltal reményt adóan segítő ... nem csak a „babát akarók”-nak javaslom, hanem szeretettel ajánlom családtagjaiknak is. Ugyanis összeszedett gondolataiddal megmutatod, hogy mi zajlik le (zajlódhat le) egy gyermeket akaró nőben és véleményem szerint ajánlatos, ha mindezt a környezete is ismeri."

A lelked mellett a tested is csúcsformára kell hoznod, ezért ajánljuk a multivitamint és olyan gyógynövényeket tartalmazó készítményeket, melyek a babavállalásban segítenek. 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro