Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookCégünkről


PHARMAFORTE KFT.

Pharmaforte Kft. Magyarországon és a Pharmafort Inc. Kaliforniában csatoltan családi vállalkozásként alakult 2002-ben, két nemzetközileg elismert természettudományos kutató, Dr. Ősapay György, és Dr.Ősapay Klára vezetésével. Mindketten szakértők a kémiai és orvosbiológiai kutatási területein. Nemzetközi tapasztalataikat és szakértelmüket egyetemeken és gyógyszeripari vállalatokban, kutatási munkában nyerték és hasznosították, Budapesten, Belgiumban, New York-ban és Kaliforniában. Kutatási területük az antibiotikumok, fájdalomcsillapítók, vírusellenes gyógyszerkutatás után és legújabban az egésségmegőrző, gyógyhatású és étrend-kiegészítő készítmények fejlesztésére, a meddőség* témájára fókuszálódik.

A Pharmaforte Kft. 2002 óta az egészség fenntartását szolgáló étrend-kiegészítők kifejlesztésével foglalkozik. Célja, hogy az egészségvédelem és az életminőség javításával értéket teremtsen az ország lakossága számára, és az étrend-kiegészítő piac hosszútávon is meghatározó szereplőjévé váljon.

A Pharmaforte termékcsalád tagjai mind saját kutatásokon alapulnak, egyedi termékként kerültek a forgalomba felhasználva a legújabb nemzetközi kutatások eredményeit, ugyanakkor figyelembe veszik a leghatékonyabb népi gyógymódokat is.

A Pharmaforte mottója: "a természet erejével". A készítmények fejlesztésekor mindig a természetes alapanyagok felhasználásával törekszik a legjobb élettani hatások elérésére.

A gyümölcsök, zöldségek olyan antioxidánsokat, különféle aktív komponenseket tartalmaznak, amelyek jótékony hatásához ma már nem fér kétség, és különösen a káros környezeti hatások, a stresszes életmód miatt jelentőségük felértékelődött. Bebizonyosodott, hogy a megfelelően kiválasztott étrenddel javítható a szervezet általános állapota, illetve speciális diétákkal különböző jótékony hatások érhetők el. A friss termény hasznos összetevőinek pótlására nyújtanak (kalóriamentes) alternatívát a Pharmaforte igényes étrend-kiegészítő készítményei.

A Pharmaforte vezette be az ország első tőzegáfonya-, fekete áfonya- és gránátalma-kivonat tartalmú étrend-kiegészítőjét. 2008-ban a nagyon jó eredményt felmutató férfi fogamzást, majd 2010-ben a női fogamzást elősegítő egyedi termékei jelentek meg. Készítményeinek körét folyamatosan szélesíti, amelyek szigorú minőségellenőrzés után kerülnek forgalomba.

A gyártás a legmagasabb nemzetközi minőségi standardokkal (ISO, HACCP, GMP) és a legkorszerűbb technológiával felszerelt üzemben analitikailag ellenőrzött összetevők felhasználásával történik.

A Pharmaforte gyakran támogat egészségvédelmi, karitatív, egyházi és kulturális célokat, a saját termékek népszerűsítése mellett, vállalja az ismeretterjesztést, mindig hangsúlyozza az egészséges életmód fontosságát.


*Dr. Ősapay az elmúlt évtizedben és jelenleg is elsődlegesen a meddőség témájával foglalkozik, a férfimeddőség problémájával. Számos cikket, közleményt jelentetett meg a témában, a népszaporulat témakörében. A férfimeddőség nem lehet tabutéma többet. Televíziós interjúk, rádió-beszélegetések során tanítja a hallgatóságnak a férfimeddőség okait, a lehetséges megoldásokat (életmód, öltözködés, étkezés, stb.). Dr. Ősapay előadásaiban a lombikbaba kérdéssel is foglalkozik, beszámol amerikai tapasztalatairól, a világszerte jelentkező spermadonorok hiányáról. Ismerteti a természetes alapanyagokat tartalmazó Ferulant férfiaknak, a megtermékenyítést, és az Ovant nőknek, fogamzást elősegítő termékeket, amelyek amerikai-magyar koperációban születtek és az elmúlt mintegy 10 év alatt sok baba születésében működtek közre Magyarországon, az USA-ban és Európaszerte. 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro