Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA férfi meddőség


A gyermekáldást váró párok közül minden ötödiknek nehézsége van a fogamzást illetően. Régebben többnyire csak a nőket hibáztatták emiatt, manapság azonban egyre többet beszélnek a férfiak felelősségéről és a férfiak meddőségéről. Ez egy olyan kérdés, amivel fontos foglalkozni, hiszen a férfiak megtermékenyítő képessége az utóbbi 20 évben annyit romlott, hogy a jövőben a "megtermékenyítésre alkalmatlan" szint felé mutat. Az alábbi cikkek, olvasnivalók, videók a férfiak meddőségi kérdéseivel foglalkoznak, irányt mutatnak a nehézségek leküzdésében és a problémák megoldásában.
Apaság 

Tabutéma: Férfi meddőség


A férfi meddőség tabunak számít Magyarországon? - beszélgetés dr. Ősapay Györggyel
Részletek

 

Fogytán a termékeny sperma


Hazánkban becslések szerint minden ötödik pár vagy egyáltalán nem, vagy csak nagy nehézségek árán örülhet gyermekáldásnak. - beszélgetés dr. Vajda Györggyel az Etalon magazinban
Részletek

Apaság 

Késik a baba? Van segítség!


Mind több pár várakozik hosszan a gyermekáldásra, a meddőnek látszó párok több, mint felénél a férfi megtermékenyítő képességével van baj. Van segítség?
Részletek

Interjú dr. Ősapay Györggyel a férfi meddőség témában (FIX TV 2O15. november 9.) 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro