Miért Pharmaforte termékek


10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani:

Felborult az egyensúly az emberi szervezet által igényelt táplálékok és a civilizáció kényelme miatt megváltozott étkezési lehetőségek között. Most egészségünk megőrzése érdekében tudatosan pótolnunk kell azokat a vitaminokat, nyomelemeket, antioxidánsokat, amelyek a civilizáció és a környezeti tényezők miatt hiányoznak az étrendünkből. A Pharmaforte termékek a természet erejét szándékoznak visszaadni, amivel szervezetünknek segítünk ellenállni a környezeti veszélyeknek és erősek, egészségesek maradunk. Mit nyújtanak nekünk ezek a készítmények?

 1. Természetes alapanyagok
 2. Kényelmes fogyasztás
 3. Azt kapjuk, amire szükségünk van
 4. Magas hatóanyag-tartalom
 5. Élethelyzettől függő célzott hatóanyagok
 6. Hiánypótlás
 7. A család minden tagjának
 8. Újdonságok magyar gyártásban
 9. Garancia
 10. Magyar termék
 1. Csak természetes alapanyagok: Élelmiszernövények, gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények kivonatait tartalmazzák, olyan természetes alapanyagokat, amelyeket a népi gyógyászat is használ, és részei lehetnek a kiegyensúlyozott étrendnek mellékhatások nélkül. A Pharmaforténál elsődleges szempont a kemikáliák nélküli, legjobb minőségű temészetes alapanyagok használata, a megbízható forrásország és a magyar gyártás előnyben részesítése.

 2. Kényelmes fogyasztás: Olyan gyümölcsök és zöldségek kivonatát tartalmazzák, amelyeket ilyen nagy mennyiségben nehéz lenne kényelmesen bejuttatni a szervezetünkbe illetve amelyek a magyar üzletekben nem vagy csak nehezen és drágán hozzáférhetők.
  Pl. egy tormát, egy fej fokhagymát és a gyömbért nem tudnánk jóízűen elfogyasztani erős ízük miatt, de kivonatukat kényelmesen lenyelhetjük az ALLIX kapszulában.
  A tőzegáfonyát fanyar íze miatt csak sok cukorral tudnánk megenni, ezért az ilyen üdítőitalokba is sok cukor kell, míg a CRAN-C kapszulában koncentráltan és kalóriamentesen fogyaszthatjuk.

 3. Azt kapjuk, amire szükségünk van: Egyes gyümölcsöknek eldobnánk a héját vagy a magját, pedig abban az egészségre célzottan szükséges hatóanyagok vannak.
  Pl. a gránátalma jókora része kidobásra van ítélve. A GRALMA kapszulában viszont az egész gránátalma gyümölcs fontos hatóanyagainak koncentrátuma megtalálható.<

 4. Magas hatóanyag-tartalom: A Pharmaforte termékei mind kiváló minőségű, magas hatóanyagtartalmú alapanyagokból készültek.
  Pl. a fekete áfonyához élelmiszerként csak feldolgozott formában, lekvárként vagy csak igen kevés igazi gyümölcsöt tartlamazó szörpként lehet hozzájutni. A (BILACE, LUTEIN-PLUSZ és a BILUTIN kapszulában ellenőrzötten magas koncentrációban vannak jelen a fekete áfonya hasznos hatóanyagai illetve azon vitaminok, amelyek a szem egészségéhez és az éleslátás megőrzéséhez napi szinten szükségesek. A dobozra írt napi adagok a napi ajánlott mennyiség 100%-át tartalmazzák.

 5. Élethelyzetek, amikor a szervezetnek szüksége van rá: Sok esetben szervezetünk kifejezetten igényli a megfelelő étrend-kiegészítők szedését. A tavaszi f'áradtság, energiahiány jó eséllyel lehet valamely fontos vitamin vagy nyomelem hiánya. A fogyókúrázóknak, várandósoknak, babát tervezőknek vagy a sportolóknak jobban oda kell figyelniük a szükséges tápanyagok pótlására, az idősebbeknek pedig a fokozottabb folyadék-fogyasztásra.
  Pl. a citrus ízű ANTIOXANT CSEPP kifejezetten ösztönzi a folyadékfogyasztást, miközben fontos elektrolitokat, nyomelemeket is tartalmaz a napi antioxidáns-szükséglet mellett.

 6. Élelmiszerek csökkenő tápanyagtartalma: A profitorientált nagyüzemi termelés, a termőföldek minél gazdaságosabb (sokszor túlságosan is kizsákmányoló) kihasználása következtében nincsen meg az a vitamin-, antioxidáns- és nyomelemtartalom az üzletekben kapható élelmiszernövényekben, amelyeket dédszüleink még a kis kerti gazdaságokból, vagy akár az erdő-mező vadon termő gyümölcseiből megkaptak.
  Egészségmegőrző készítményeinkben célzottan vannak összeválogatva a hatóanyagok az egészséges légzés, a légutak (ALLIX), a húgyutak (CRAN-C), a szív és az érrendszer, a koleszterinszint (GRALMA), az immunrendszer (ANTIOXANT), a reproduktiv szervek ( FERULANT és OVANT), a hajszálerek és a vénák (BILACE), a szem és az éleslátás (BILUTIN, LUTEIN-PLUSZ) érdekében.

 7. Megoldás az egész család számára: A Pharmaforte termékcsalád segítséget nyújthat a család minden tagjának.
  Gyermekvállaláshoz, a terhesség előkészítéséhez -> FERULANT, OVANT
  Tinédzser lányoknak, terhes nőknek vagy menopauza idején, illetve férfiaknak a prosztatával kapcsolatos veszélyeztetett időszakokban, és minden korosztálynak az érzékeny időszakokban a felfázásmentes egészséges húgyutak és vizeletkiválasztás karbantartására ->CRAN-C
  A szemet fokozottan megterhelő tevékenységeknél (TV, monitor, UV sugárzás, sok olvasás) -> BILUTIN és LUTEIN-PLUSZ
  Időseknek, sportolást kedvelőknek az erek és a mikrocirkuláció segítésére ->BILACE
  40 év felettieknek, illetve a stresszes életmódot folytatóknak a szív és érrendszer segítésére ajánlott elkezdeni a GRALMA szedését..
  Virágporra, pollenekre érzékenyeknek nyáron, a hidegre érzékenyeknek télen a légutak karbantartására -> ALLIX
  Az egész családnak az immunrendszer támogatására, a szervezet feltöltésére ->ANTIOXANT

 8. Hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata: A Pharmaforte újgenerációs egészségmegőrző készítményeinek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. A termékcsalád új tagjai a legtöbb esetben egyedi termékként kerülnek a hazai fogyasztókhoz. Az amerikai nagyszemű tőzegáfonya (cranberry), a fekete áfonya (bilberry), a gránátalma, a torma-fokhagyma-gyömbér kombináció, az édesgyökér-probiotikumok kombináció először a Pharmaforte készítményeiben jelent meg a magyar piacon.

 9. Garancia a minőségre: a gyártás a legmagasabb nemzetközi standardokkal történik. Az alapanyagok és a késztermékek minőségellenőrzése a fogyasztó megelégedettségének a kulcsa. A Pharmaforte közel 10 éves fennállása óta ez kötelező alapszabály.

 10. Magyar termék:
  Kiváló alapanyagok + hazai gyártás + szigorú minőségellenőrzés = megbízhatóság! => Pharmaforte - A természet erejével™

 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro