Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookGyakori kérdések - a Pharmaforte szakértői válaszolnak

Ehhez a rovathoz a hozzánk leggyakrabban érkező kérdések közül válogattunk, és tesszük közzé a válaszokat, hátha Önnek is segítségül szolgálhatnak. Ha kérdésére itt mégsem találja a választ, Ön is hozzájárulhat rovatunkhoz. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire e-mailben válaszolunk, szakértőnktől illetve ügyintézőnktől 24 órán belül választ kap.Ha közérdekű a kérdés, akkor az üzenete végén lévő aláírását (lehet anonymus is) használjuk esetleg rovatunk kiegészítésére.

Gyakori kérdések és válaszok


Szedhető a Gastro-Bon fogyókúra mellé?

Az emberi bélrendszer egy olyan összetett ökoszisztéma, amely egyensúlyának felborulása növeli az elhízás és számos betegség kialakulásának kockázatát. A Gastro-Bon szedését ajánljuk a gyomrot irritáló gyógyszerek mellé, valamint, ha szokatlan étrendbeli változás következik be. A gyomor közérzetét, egészségét segíti.

10 éves gyermekem antibiotikumot szed. A patikában ajánlották, hogy szedjen mellé probiotikumot. Adható-e gyermeknek is a Gastro-Bon tabletta, illetve hogyan hat a készítmény?

Az emberi bélrendszer bolygónk egyik legösszetettebb ökoszisztémája, amely egyensúlyának felborulása növeli az elhízás és számos betegség kialakulásának kockázatát. Az antibiotikumok a bélrendszerben található baktériumokat is pusztítják, amelyek csak napokkal később kezdenek visszatérni eredeti állapotba, ám sokszor tökéletlenül. A GASTRO-BON rágótabletta pre- és probiotikumokat egyaránt tartalmaz, hozzájárulva a bélmikroflóra egyensúlyához, így kedvezően hat az emésztőrendszer működésére. Szedése gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott..

A Gastro-Bon tablettát laktózérzékenyek is szedhetik?

Igen. Bár nincsen tudományosan bizonyítva, kedvező tapasztalatokat már több vásárlónktól hallottunk. Kérjük, tapasztalatairól számoljon be nekünk. Kellő érdeklődés esetén erről egy fórumot is szándékunkban van nyitni.

Szedhetek-e egyszerre több Pharmaforte terméket?

A Pharmaforte termékek mind természetes alapanyagú étrend-kiegészítő készítmények. Összetevőik a mindennapi változatos étrendhez járulnak hozzá, nem helyettesítve azt. A javasolt mennyiségeket betartva szükség szerint több készítmény egyidejű szedése is javasolt.

3 eves kislányomnak húgyúti problémai vannak. Adhatok-e neki Cran-C-t?

A Cran-C kapszula segíti az egészséges vizeletürítést. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt javasolt a készítmény szedése. 1 éves kortól már adható napi 1-2 kapszula. A kapszulákat ki lehet nyitni, és tartalmukat bébiételbe vagy joghurtba keverni, hatásuk ez által sem csökken. Ne feledjük, hogy a készítmény mellé sok folyadékot fogyasszunk.

A munkahelyemen napi 8 órát töltök a számítógép előtt, és gyakran fáj a szemem esténként. Hallottam a Pharmaforte készítményéről, a Bilutinról. Tudnának a termékről felvilágosítást adni?

A Bilutin készítmény magas feketeáfonya-kivonatot, luteint, zeaxantint, C- és E-vitaminokat és 3 féle nyomelemet tartalmazó kifejezetten a szem egészségére kifejlesztett komplex táplálék-kiegészítő készítmény. Szedése mindenkinek ajánlott, de különösen a számítógép előtt és nagy fényben, szabadban dolgozóknak, mert a készítmény védi a szemet a nap illetve a képernyők káros sugaraitól. Hatóanyagai segítenek az éleslátás és a szem frissességének megőrzésében, késleltetik a szem öregedési folyamatát.

Miért mondják, hogy az Antioxant egy különösen összetett termék?

Az Antioxant táplálék-kiegészítő, amely 5 különösen magas antioxidáns tartalmú exotikus gyümölcs kivonatából, szelénből és C-vitaminból áll. Ezek magas flavonoid, antocianin, proantocianidin és egyéb polifenoltartalma hozzájárul a szervezetben létrejött káros oxidatív anyagcseretermékek lekötéséhez, a szövetek védelméhez, az egészséges sejtosztódáshoz, ezáltal a jó közérzet fenntartásához és az ellenálló képesség növeléséhez.

Szedek allergia elleni gyógyszert, de szeretnék kipróbálni természetes alapanyagú terápiát is. Szedhető-e az Allix kapszula a gyógyszeres kezelés mellé?

Az ALLIX a tudományos ismeretek mellett a népi hagyományok tapasztalatait is figyelembe véve került kifejlesztésre. A fokhagyma hozzájárulhat a káros mikroorganizmusokkal (gombák, baktériumok) szembeni ellenálló képesség növeléséhez. A torma illóanyagai, a fokhagyma alliin tartalma és a gyömbér segítik a felső légút egészséges működését, a normál, könnyű légzés fenntartását. Hatásukat jól kiegészítik a készítmény antioxidánsainak élettanilag fontos hatásai. Alkalmazása kifejezetten javasolt azokban az időszakokban, amikor magas a levegő pollentartalma, továbbá a hideg évszakokban az ellenálló képesség megőrzéséhez, vagy légúti bántalmak esetén jól hozzájárulhat a gyógyszeres kezelések eredményességéhez. Adagolása igény szerint növelhető.

Férjem cukorbeteg. Fogyaszthat gyümölcskivonat tartalmú termékeket?
Szemben az üdítőitalokkal, a Pharmaforte gyümölcskivonat tartalmú termékeinek egyike sem tartalmaz cukrot, így fogyasztásuk nagyon jó alternatívát nyújt a gyümölcsökben található fontos tápanyagok pótlására.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro