Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookHerbál Vitaminkomplex Nőknek


A nők sok szerepet vállalnak a mindennapok során: háztartás, anya, feleség, társ, barát, gondozó, munkavállaló, karrierépítő, és még sorolhatnánk, mennyi helyzetben kell nap, mint nap megállni a helyüket.

Nem csoda, hogy ha a munkahelyi, a családi felelősségek között lavírozva sokszor megbillen az egyensúly, ami stresszhez, leterheltséghez vezethet. Gyakori tünetek lehetnek: a fejfájás, alvászavarok, koncentrációs nehézségek, rövidlátás, gyomorpanaszok, depresszió, szorongás, szexuális vágy hiánya. Ezekben az esetekben kiürül a szervezet vitaminraktára, gyengül az immunrendszer, ezért szükséges pótolni ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket.

A Feminia vitaminkomplexet pont azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik úgy érzik, hogy terhelhetőségük végéhez közelednek vagy a legtöbbet szeretnék kihozni magukból az élet minden területén.

Miben segít a FEMINIA a nőknek?

A FEMINIA vitaminkészítmény legfontosabb összetevői a perui maca, görögszéna, koreai ginszeng, ginko biloba kivonata, L-arginin és 10-féle vitamin.
Szellemi frissesség
Összetevői segítik a szellemi frissességet. Kiemelten hasznos a memóriát, agyi kapacitást megterhelő munkák, tanulás során.
Fizikai állóképesség
L-arginin hatóanyagának köszönhetően hozzájárulhat a fizikai teljesítőképesség, az izmok erőkifejtésének növekedéséhez.
Pszichikai terhelhetőség
Segít oldani a munkahelyi, környezeti stresszhatásokat. Folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin tartalma fontos szerepet játszik a megfelelő pszichológiai egyensúly fenntartásában.
Szexuális energia
Jótékony a szexuális egészségre, libidóra. A Perui Maca, a Görögszéna és a Ginszeng kivonatai segítik a szexuális energia fenntartását.
További olvasnivaló ... .
Hormonegyensúly
A FEMINIA összetevői támogatják a normál hormonaktivitást, az immunrendszer optimális működését.Herbál vitaminkomplex hölgyeknek, akik babát szeretnének

A leterheltség, a stressz sokszor akadálya lehet a fogantatásnak. Gyakran előfordul, hogy a leendő kismamák feszültséget éreznek, szoronganak a gondolattól, hogy vajon jó anyává válnak-e majd. Amikor megérik az elhatározás a gyermekvállalásra, akkor pedig attól, ha nem történik meg rövid időn belül a fogantatás. A fogantatás késlekedésének hátterében az esetek nagy részében semmilyen szervi probléma nem áll fenn. Ilyenkor érdemes egyéb tényezőket is figyelembe venni (testsúly, életvitel, étkezés, mozgás, stressz). Az Ovantot azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik gyermekvállalás előtt állnak vagy hosszabb ideje sikertelenül próbálkoznak a fogantatással.

Miben segít az OVANT a terhességre készülő hölgyeknek?

Összetevői jótékonyan hatnak:
- a reproduktív szervek működésére,
- a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére,
- elősegíthetik a fogamzást,
- antioxidáns hatásuk révén gátolják a káros környezeti hatásokat, mellyel hozzájárulnak a női szervezet egészségének optimálásához, a terhességre való felkészítéséhez,
- A női szervezetnek jótékony perui ginszeng kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és argininnel,
- folsav tartalma fontos a születendő magzat egészsége szempontjából.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro