Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookNői energiák


Változó korban is vonzónak maradni

Statisztikai adatok szerint a változókorú nőknek körülbelül egyharmada szinte teljesen tünetmentes, másik harmaduk enyhe vagy közepesen súlyos tünetekkel küzd, és csak a maradék egyharmad néz szembe súlyosabb, de kezelhető panaszokkal.

Bár a változó korban tapasztalható kellemetlen tünetek elkedvetleníthetnek bennünket, de néhány praktikával könnyebben át tudunk lendülni ezen az időszakon úgy, hogy szépnek, vonzónak érezzük magunkat.

Mozgás

Rendszeres mozgás karbantartja az izmokat, ami azért fontos, mert ebben a korban már veszíthetünk izomtömegünkből. Csökkenhet a súlyunk a testedzéstől, megtarthatjuk formás alakunkat. Nem kell hozzá több, mint heti két-három alkalommal egy-egy félórás testmozgás. Lassíthatja a csontvesztést, így a törések és a csontritkulás kockázata is csökken. Jó hatással van a lélekre. A rendszeres testmozgást végzők ritkábban szenvednek a depressziótól.

Ásványi anyagok, vitaminok pótlása

Érdemes olyan étrend-kiegészítőket fogyasztani, amelyek jó hatással vannak a memóriára, a szellemi aktivitásra, mint a Gingko Biloba, de a folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin mind-mind fontos szerepet játszik a megfelelő pszichológiai egyensúly fenntartásában, a stresszes élethelyzetekben.

További olvasnivaló ... .


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro