D3-vitamin

D3-vitamin

D3-vitamin termék kapható a készlet erejéig.
Elnézésüket kérjük a limitált készletért.
Csak az ÚJ WEBSHOPHBAN! kapható.


A D3-vitaminnak szerepe van a sejtosztódás folyamatában. Gyakran emlegetik D-hormonként is, mert kutatások igazolták hormonszerű hatását a szervezet szinte minden szövetében, így például befolyásolja a kardiovaszkuláris rendszer, a pajzsmirígy, a hasnyálmirigy, a petefészek, az izmok és az immunrendszer működését.

Amerikai klinikai adatok szerint az emberek 90%-a D-vitamin-hiányos, ami sokféle betegség előidézője. Ezért az orvosok étrend-kiegészítőként minimum napi 1000NE illetve 2000NE (Nemzetközi Egység) D3-vitamint ajánlanak fogyasztani a fiatalabb és az idősödő korosztálynak.

Felhasználási javaslat

A D3-vitamin szedése javasolt mindazoknak, akiknek a D-vitamin szintje alacsony. A D-vitamin egészséges szintjének fenntartása kritikus a csontok és a fogak egészségének, valamint számos más szervünk egészséges működéséhez, az immunrendszer  egészségének megtartása érdekében.

Miért ajánlott a készítmény szedése? 

A D3-vitamin szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához. A D3 vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor felszívódásához és hasznosulásához, valamint szerepe van a sejtosztódás folyamatában. A D3 vitamin természetes úton, napfény hatására, elegendő mennyiségben keletkezik a bőrben, de napfényhiányos időszakokban,illetve napfényszegény életvitel esetén, intenzív növekedési időszakokban, terhesség alatt, valamint egyes esetekben szükségessé válhat a D3 vitamin mesterséges pótlása.

Mikor és kiknek ajánlott a készítmény szedése?

A vegetáriánusok és tejet, tojást sem fogyasztók, az 55 évnél idősebbek, a terhes, illetve szoptató anyák, és a csontritkulással fenyegetett emberek mellett mindazoknak érdemes napi rendszerességgel D-vitamin-kiegészítőt fogyasztaniuk,akik a nyári hónapok alatt kevés napsütést élvezhetnek.

Kiknek nem ajánlott a készítmény szedése?

Veseelégtelenségben, vesekövességben, mellékpajzsmirigy túlműködésben szenvedők a készítményt ne szedjék! A készítmény nem alkalmazható szója allergia esetén.

Javallat:

Napi 2000NE = 1db D-vitamin Forte
Időseknek (50 év felett), illetve túlsúlyosaknak napi 4000NE = 2db D-vitamin Forte

Kiszerelés:

60 kapszula /doboz.

Összetevők a napi adagban:

D3-vitamin Forte 1 kapszula: 50 µg, azaz 2000NE: (NRV* 1000%-a)

D3-vitamin Forte 2 kapszula :100 µg, azaz 4000NE: (NRV* 2000%-a)

*NRV = beviteli referenciaérték

Mit tartalmaz még a készítmény?

Stabilizátor: szójababolaj; kapszulahéj: zselatin, nedvesítőszer: glicerin, tiszta víz.

Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók:

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot  ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan zárjuk el! Tartsuk száraz, hűvös helyen!

Regisztrációs kategória:

Étrend-kiegészítő


D3-vitamin termék kapható a készlet erejéig.
Elnézésüket kérjük a limitált készletért.
Csak az ÚJ WEBSHOPHBAN! kapható.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro