Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook


K2-vitamin

A kalcium hasznosításának vitaminja: K2

A K2 vitamin terméket továbbiakban nem forgalmazza a Pharmaforte cég.
Elnézésüket kérjük.

A Pharmaforte által forgalmazott hazai kiszerelésű K2-vitamin a természetes eredetű japán natto (szójababból erjesztéssel készített étel) kivonatából készül. 100 ug K2-vitamint tartalmazó kis lágyzselatin kapszulákban. 99%-ban transz szerkezetű.

A K2-vitamin alkalmazási javaslata:

A K2-vitamin részt vesz
• a véralvadási folyamatok szabályozásában,
• a normá́l csontozat fenntartásában.

Ajánlható K-vitaminhiány esetén, ha a táplálékból bevitt K-vitamin mennyisége nem elegendő, vagy ha az egészséghez szükséges K-vitamin termelése csökken (pl. a kor előrehaladtával, vagy antibiotikumos kezelések alkalmával).

Kiszerelés és Szedési javaslat

60 kapszula /doboz.

Naponta 1 db kap- szula szedése ajánlott, étkezés után.

2 havi adag per doboz.

Regisztrációs kategória:

Étrend-kiegészítő, OÉTI szám: 13969/2014

A K-vitamin(ok) olyan zsíroldható vitamin(ok), mely(ek) igen fontos(ak) a kalcium felhasználásában úgy a csontok, mint a kardiovaszkuáris rendszer működésében. A K-vitaminokra a májnak is szüksége van, a véralvadás szabályozásában. A K-vitamin hiánya esetén csontritkulás, érelmeszesedés léphet fel, továbbá törékeny csontozathoz, valamint szív– és érrendszeri betegségekhez vezethet.

A K1-vitamint a zöld növények szintetizálják, spenótban, salátában, brokkoliban juthatunk hozzá. A K2-vitamint a vastagbélben egy baktérium termeli, innen a bélfalon át kerül a véráramba, ahol a különböző véralvadási faktorok egyikévé alakul. A K2-vitamin több formában is létezik, a leggyakoribb a szintetikus menakinon-4 (MK-4) és a természetes eredetű menakinon-7 (MK-7). Ez utóbbi fermentált élelmiszerekben fordul elő, úgy mint érett sajtokban, de jelentősebb mennyiségben szinte kizárólagosan csak a japán szójababból erjesztett natto nevű élelmiszerben van.

A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium-anyagcsere folyamatot azáltal, hogy a kalciumot a csontokhoz szállítsa, segítse a beépülését, a csontok egészséges szerkezetének, sűrűségének kialakulását, megőrzését. 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro