Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook

Kurkuma gyömbérrel

Kurkuma - gyömbérrel : gyulladásos ízületi betegségekre

Mitől jó a Kurkuma készítmény?

A kurkuma fő hatóanyag a kurkumin, amely a CAMP-nek nevezett fehérje szintjének növekedését idézi elő. Erős antioxidáns, terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antibakteriális, vírusölő, antimikróbás vegyület. A kurkumin pozitívan hat a gyulladásos ízületi betegségekre. Gyulladásos bántalmaktól mentesíthet az egészségmegőrzésére.

Ennek a Kurkuma növénynek számos előnyös hatása van, melyek közül kiemelkedik a rákmegelőző tulajdonsága, mivel gátolja a tumoros sejtek burjánzását, szaporodását a szervezetben, szintén akadályozza a sejtek rosszindulatúvá való elfajulását, illetve segít a szervezetnek a már mutálódott rákos sejtek elpustításában. Több Nyugat-európai természetgyógyász klinikán nagy sikerrel alkalmazzák a kurkumás kezelést rákos megbetegedések kezelésében nagy mennyiségű (20-25g/nap!!!) C-vitaminnal egyetemben. A sornak még nincs vége, hiszen májerősítő-, regeneráló hatása is számottevő, vírus-, baktérium-, gombaölő tulajdonsággal rendelkezik, sikerrel alkalmazzák Alzheimer kórba szenvedőknél, elősegíti az érelmeszesedés megelőzését, vérhígító, trombózis megelőző hatású is lehet.

A gyömbérről aránylag ismert, hogy emésztést elősegítő hatású, de ezen túl étvágyserkentő, vérnyomáscsökkentő, vérhígító hatású, minimalizálja a stroke kockázatát, hamar orvosolja a megfázás tüneteit. Javítja a gyulladásos folyamatokat a szervezetben ráadásul egyben kiváló fájdalomcsillapító hatású.

Ajánlott napi adag:

2 db tabletta

A napi adag tartalmaz:

kurkuma por 400 mg ** gyömbér por 193,2 mg **

--------------------- ** a szükséges napi bevitel mennyisége nem ismert

Figyelmeztetések:

A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Epekövesek és szoptató kismamák kérjék ki a kezelőorvosuk véleményét a készítmény szedéséről. Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro