Ajándékpont-gyűjtő akcióAjándékpontokat kap, ha Pharmaforte termékeket vásárol!


APharmaforte köszönetét fejezi ki minden kedves vásárlójának, aki készítményeinket megvásárolja.

Kérjük olvassa el figyelmesen pontgyűjtő akciónk feltételeit, aminek eredményeképpen jutalmazni szeretnénk a résztvevőket.Hogyan gyűjthetek pontokat?

Pontokat gyűjthet, ha Pharmaforte terméket vásárol webáruházunkban, vagy bármely más üzletben.

A webáruházban vásárolt termékek után a pontokat jóváirjuk az Ön e-mail cimével azonositva. Ezen kívül bárhol máshol vásárolt termékünk után is jóváirunk pontokat, ha vásárlását vonalkóddal és a számla másolatával igazolni tudja, és nekünk elküldi.

Bármely gyógyszertárban, bioboltban, vagy internetes webáruházban vásárolt Pharmaforte termék vonalkódját és a blokk másolatát. elfogadjuk
1. postán: Pharmaforte Kft., 1066 Budapest, Teréz körút 20. cimre egy borítékban elküldve, vagy
2. e-mailben beszkennelve: info@pharmaforte.hu címre.

Hogyan kerül elismerésre a pontjaim száma?

Feltétlenül tüntesse fel nevét és e-mail címét, amely az összegyűjtött pontok regisztrálására szolgál! A pontok regisztrálására és azonositására nevét és e-mail cimét használjuk, a pontok felhasználása a webáruházban szintén ezen adatok azonosításával történik. Adatainak védelmét természetesen a jelenlegi jogszabályok biztosítják.

Hogyan válthatom be pontjaimat?

Az összegyűjtött pontokat a pharmaforte.hu weboldalon regisztrálás után lehet beváltani és a webáruházban történő következő vásárlásakor kapja meg érte a kedvezményt/ajándékot. A kerek pontokért járó utalványok forint értékét a számla végösszegéből engedményként vonjuk le.

Ki jogosult pontszerzésre és mikor?

A pontok jóváírása 2011. november 1-től való vásárlásokkal kezdődött, csak magánszemélyeknek áll rendelkezésre, beváltani a legutolsó vásárlás dátuma utáni két éven belül lehetséges.

Példa pontszerzésre:

Most a Pharmaforte termékért fizetett összeg 10%-át kapja meg ajándékként. Pl. ha Ön vásárol 1 doboz Pharmaforte terméket boltban, vagy weblapunkról 3600 Ft-ért, kaphat 360 pontot. Pontjainak érvényesítését a weboldalunkon nézheti meg.

Példa az érvényesített, összegyűjtött pontok beváltására:

Regisztráljon, lépjen be a rendszerbe, kattintson a Pontgyűjtésem linkre (ide akkor is eljuthat, ha vásárlásánál a Pénztárhoz gombra kattintott). Itt megválaszthatja, hogy pontjaiból mennyit akar beváltani. Pl. választhat egy 300 Ft-os utalványt. A rendelés visszaigazolásakor a rendelés végösszegéből megkapja a kedvezményt.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro