Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookEgészségkönyvtár : növények és vitaminok


Egészségünkre vigyázni egyre több odafigyelést igényel a sok ember által megváltoztatott környezetünkben, ahol káros anyagok járművekből, és vegyszerekből, illetve mindennapi stresszből kifolyolag próbára teszi szervezetünket.

A természet sok segítséget nyújt, és aki friss gyümölcsökkel, növények hasznos anyagaival segítheti szervezetét. Amik meg nem találhatók közvetlen környezetünkben, étrendkiegészítőkben megtalálhatjuk közeli patikák, gyógynövény és bio boltokban.

Egészségünkhöz a egészségvédő növényekről itt bővebben olvashat. Illetve vitaminokról, A, B, C, D, E és K vitamin szükségünkről.

Botanika 

Herbárium


Egészségvédő növények a Pharmaforte termékeiben. Áfonya,tőzegáfonya, fekete áfonya, édesgyökér, torma, fokhagyma, gyömbér, gránátalma, szőlő, citrus, citrom.
Részletek

Vitaminkosár 

Vitamin-ABC


A vitamin elnevezés két latin szó összetételéből alakult ki: a "vita", mint élet és az "amin", mint nitrogéntartalmú vegyület.
Részletek 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro