Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookAllergiaszezon


Készülj fel! Hosszabbodik az allergiaszezon

Parlagfű A klímaváltozás nem kedvez az allergiásoknak. A tavaszi hirtelen bekövetkező felmelegedés miatt több allergén növény kezd egyidőben virágozni, hosszabb a növények virágzási ideje, ami kedvezőtlenül hat az allergiások szervezetére.

Az allergia ma már népbetegség

Az allergia nem más, mint az immunrendszer túlzott reakciója bizonyos anyagokra, mint a pollen, élelmiszerek, gyógyszerek, por, állati szőrők, nehézfémek. Jelenleg kb. 400 millió ember szenved az allergai tüneteitől szerte a világon, de a WHO becslése szerint 2025-re a világ lakosságának fele küzdhet allergiával.

Örökölhető az allergia?

Nem szolgálhatunk jó hírrel. Sajnos az allergiás hajlamot a génjeinkben hordozzuk. Tehát a hajlamot örököljük, nem az allergiás megbetegedést. Abban viszont, hogy allergiások leszünk-e a környezeti hatások nagy szerepet játszanak. Azokban a családokban, ahol már a szülők is allergiásak, nagy valószínűséggel a gyerekek is azok lesznek, de persze nem feltétlenül ugyanazokra az anyagokra, amire a szülők.

A szénanátha a leggyakoribb allergiás betegség

Tavasszal a mogyoró, éger, juhar, nyár és fűzfa virágzásával kezdődik a pollenszezon, majd a fűfélék, a rozs, a búza és az egyéb növények pollenszórásával folytatódik. A legmagasabb allergenitása a pázsitfűféléknek, az üröm- és parlagfűnek van, utóbbi augusztus-szeptember hónapokban tombol.

Az allergia jellegzetes tünetei egy klasszikus nátháéhoz hasonlít - tüsszögés, szárazköhögés, vízszerű orrfolyás, torok-, és szájpadláskaparás, szemviszketés, könnyezés, fejfájás, fáradékonyság – így fontos a megfelelő diagnózis felállítása és a szakember által adott kezelési javaslat betartása.

Kezelni kell az allergiát!

A kezeletlen allergia következménye lehet az akut és krónikus orrmellék- és arcüreggyulladás, középfül- és torokgyulladás, illetve az ekcéma és az asztma. Mindenképpen keressük tehát fel háziorvosunkat, aki megfelelő szakemberhez irányít bennünket, a speciális tesztek, fül-orr-gégészeti és vérvizsgálatok pedig fényt derítenek arra is, mi áll a gyötrő orrfolyás és tüsszögés hátterében.

Természetes légút-tisztítók az allergiás tünetek enyhítésére

A torma szinigrint tartalmaz, amely hatékony szer a légút védelmében.
A fokhagyma ugyancsak jó hatású a hörgők tisztán tartására, a huruthoz és az allergiához kapcsolódó váladékos orrdugulás során segítheti a légút védelmét. Tisztító, gyulladásgátló, a váladékozást csökkentő tulajdonsága allicin tartalmára vezethető vissza.
A gyömbér teáját, hatóanyag-kivonatát megfázásos esetekre ajánlják. A gyömbér hatóanyaga a gingerol, amely fokozza a véráramlást, izzadást eredményez, kedvező a légúti panaszokra.
A három növény kivonata kiegészíti egymás hatását, antioxidánsokkal pedig még fokozható a hatékonyságuk. A gyömbér, a fokhagyma és a görögszéna a orrdugulást okozó váladékot segíti hígabbá tenni. Gátolják ugyanis a gyulladásban lévő légúti nyálkahártyák felfokozott oxidációs folyamatait, és ezáltal elősegítik a gyulladt állapot normalizálódását. Az alkalmazott összetétel a szervezet önregeneráló képességét fokozza.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro