Üres a kosár
Még 9000Ft-ért vásároljon és ingyen szállitást kap

Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookAntioxidánsok és orvosi ellenőrzésük


Stressz? Fáradékonyság? Alvászavar? Fejfájás? Szivpanaszok?

Ma már tudjuk, hogy ezen panaszok kialakulásában a környezetünkben és a szervezetünkben keletkező rendkivül agressziv természetű molekulák az un. szabadgyökök jelentős szerepet játszanak. Ezen molekulák semlegesitésére szervezetünkben un. antioxidáns rendszer működik, mely azonban külső és belső hatásokra könnyen kimerül és kialakul az oxidativ stressz állapota. Ennek megszüntetésére használatosak a természetes antioxidánsok , vitaminok, tápanyagkiegészitők, melyek azonban biztonsággal csak akkor adhatók ha hatásukat rendszeresen kontrolláljuk.

A Pharmaforte természetes alapanyagú étrend-kiegészitői hogyan segíthetnek az oxidativ stressz legyőzésében? - Prof. Dr. Rőth Erzsébet egyetemi tanár vezetésével vizsgálatok indultak ezen a területen.

Olvasson itt tovább!

OxylabVérmintából történő diagnosztikai vizsgálatokat az OXYLAB Betegség-kockázat elemző laboratórium végez Prof. Dr. Rőth Erzsébet egyetemi tanár vezetésével. A vizsgálatokról bővebb információk a www.oxylab.hu honlapon találhatók.
Kosár
Üres a kosár 
Még 9000Ft-ért vásároljon és ingyen szállitást kap
Szállítási díjVásárlási összeg
990Ft5000Ft-ig
690Ft5000Ft-9000Ft
INGYENES 9000Ft felett
Folytatom a vásárlást

Bilutin-Omega Garcinia-Arany ALLIX ANTIOXANT ANTIOXANT CSEPPEKBILACE BILUTIN PLUSZ LUTEIN-PLUSZ CRAN-C GRALMA FERULANT OVANT OVANT Myrtil Tea Gastro-Bon 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro