Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook11 összetevő aminek nem a hűtőben a helye


A hűtőszekrényt sokan az összes élelmiszer menedékeként tenkintik: mindent elrakni a fagyasztóba és jobban és hosszabb ideig eláll, ugye? Ez nem mindig van így, több étel esetében nem kell hűteni és csak a helyet foglalja. Egyes összetevőknek valóban rosszabb a hűtőben.

Íme 11 dolog amit szerintünk a hűtőből a kamrába érdemes áthelyezni:

1. Paradicsom

A hűtőszekrény lédús finom paradicsomból egy ízetlen rendetlenségé válhat. A legboldogabb egy paradicsom a konyhapulton. Ha szeleteljük és valamennyi megmaradt, legjobb ha fóliába csomagolva a pulton hagyjuk ha azt tervezed használni még ugyanazon a napon. Hosszabb időre nyugodtan tegye a maradék paradicsomot a hűtőben, de használja fel a lehető leggyorsabban.

2. Hagymák

Nedvességet a hűtőszekrényben a hagymát penészessé és puhává alakíthatja. Inkább tárolja hűvös, sötét, és jól szellőző helyen mint a kamra. Felvágott hagyma maradékát lehet a hűtőben tárolni, de csavarja jól műanyag fóliába, vagy légmentesen záródó dobozba, és száraz helyre helyezze a hűtöben.

3. Fokhagyma

Fokhagyma gerezd kezdehet hajtani ha hűtőben tartjuk, és gumiszerű és penészesé is válhat. Ehelyett tároljuk a fokhagymát, hűvös, sötét helyen ami jól szellőzik.

4. Kenyér

Bár úgy tűnhet, de a kenyér valóban gyorsabban kiszárad ha a hűtőben tartjuk. Ha egy-két napon belül tervezi felhasználni akkor tartsa a pulton. Hosszabb tárolási esetben csavarja fóliába és helyezze a fagyasztóban, ahol akár néhány hónapig is eláll.

5. Krumpli

Hideg hőmérséklet hatására a keményítő a burgonyában gyorsan átalakul cukorrá, ami kavicsos, és változó ízű gumóvá válik. Ehelyett tartsa őket egy papírzacskóban hűvös, sötét helyen.

6. Méz

Ha hűtőben tároljuk, a méz kezd kikristályosodni, és besűrűsödni hogy szinte lehetetlen a joghurtra csurgatni. Legboldogabb a konyha-szekrényben.

7. Bazsalikom

Bazsalikom levele fonnyadni kezd és elveszíti illatát és ízét ha hűtőszekrénybe rakjuk. A legjobb frissen tartani mint a vágott virágot: egy pohár friss vizben a pulton.

8. Éretlen Gyümölcs

Gyümölcsök nem fognak beérni a hideg hűtőnem. Jobb hagyni kint szobahőmérsékleten amíg beérik. Aztán azonnal fogyasztani vagy a hűtőben-két napon belüli fogyasztásig hogy nehogy túlérjen és penészesedjen.

9. Csípős szósz

Még megbontás után sem kell hűtőben tárolni csípős szószt/mártást. A fűszerek és a tartósítószerek teljesen biztonságossá teszik kamrában tároláshoz.

10. Olaj

Függetlenül attól, hogy milyen típusú olaj, a hűtőben megszilárdulhat vaj sűrűségé. Válasszon egy hűvös, sötét helyet az olajoknak.

11. Kávé

A kávé babok a hűtőszekrényben nem csak az ízét de az illatát is elveszítheti és más élelmiszerek szagát átveheti a hűtőben. Inkább kis zacskóban érdemes tartani a kamrában, és lehetőleg használja egy pár héten belül.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro