Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA fiatalság titka


Az antioxidánsok és a szabadgyökök egyensúlya a fiatalság titka

A természetes élettani folyamatokhoz hozzátartozik bizonyos mértékû szabadgyök keletkezése, ami még nem okoz káros elváltozásokat. A szabadgyökök túlzott elszaporodása - környezeti ártalmak, dohányzás, szennyezett élelmiszerek fogyasztása hatására - azonban számos betegség és szervezeten belüli mûködési rendellenesség kialakulásáért lehet felelõs: gyorsulnak ugyanis az öregedési folyamatok, károsodik az örökítõanyag. A szabadgyökök túlzott felszaporodásának hatására az öregedés során természetesen is elõforduló idegrendszeri zavarok, tüdõ, szív- és érrendszeri valamint daganatos megbetegedések sokkal korábban alakulhatnak ki.

Napjainkban egyre több káros hatás éri szervezetünket, ezért egyre fontosabb a szabadgyököket elpusztító megfelelõ mennyiségû antioxidáns bevitele és gyors felszívódása. Az antioxidánsok megakadályozzák ugyanis a felszaporodott szabadgyökök sejtkárosító hatását, és így kulcsszerepet töltenek be az öregedési folyamatok lassításában. A felsorolt élelmiszerek egyrészt nagy mennyiségben, természetes formában tartalmazzák a jótékony hatású vegyületeket, másrészt egyéb vegyületeik segítenek az antioxidánsok megfelelõ idejû és mértékû felszívódásában, ami kulcsszereppel bírhat az öregedés lassításában.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro