Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookTóth Gabi és az antioxidánsok


Tóth Gabi: „Az életmódváltás hozta meg a sikert!”

Tóth Gabi néhány évvel ezelőtt még számos egészségügyi problémával küszködött, mostanra azonban életében minden a helyére került. 2010-ben életmódot váltott, és mára elmondhatja szakmailag is a csúcson van. Az énekesnő most elárulta, minek köszönheti, hogy legyőzte betegségeit, és hogyan készül az őszi szezonra.

Agykontroll és antioxidánsok az énekesnő titka

Toth Gabies az Antioxant Számos egészségügyi problémán van túl Tóth Gabi: többek között depresszió, máj és pánikbetegség nehezítette meg korábban életét. Az énekesnő állítása szerint 2010-ben életmódot váltott, odafigyel a táplálkozásra, a stressz ellen pedig pozitív gondolkodással és növényi antioxidánsokkal védekezik. „2010-ben életmódot váltottam, ami abból áll, hogy minden reggel 8-kor kelek, rendszerességre törekszem és rengeteg zöldséget, sok folyadékot fogyasztok. Ha időm engedi, szívesen főzök. A szorongásaimtól pedig jógával igyekeztem megszabadulni”- mesélte Gabi, majd hozzátette mióta folynak a válogatások kifejezetten stresszes időszakot él át. „Fantasztikus érzés, hogy mentorként vehetek részt a műsorban, ugyanakkor nagy felelősség is és rengeteg munkával jár. A rohanó hétköznapokban nekem a pozitív gondolkodás segít a leginkább, sokat agykontrollozok. A stressz ellen, ami az úgynevezett oxidatív stressz, egy szuperhatékony antioxidánst, az öt összetevőből álló antioxidáns cseppeket (Antioxant cseppet) szedem, amely különlegesen magas antioxidáns tartalmú gyümölcsök (gránátalma, tőzegáfonya, citrus, zöld tea és szőlő) kivonatából áll. Fontos benne a sokféle nyomelem és vitamin is. Ez segíti a feltöltődésemet, így sokkal energikusabb vagyok, jobb a közérzetem!”

„A showbiznisz sokkal keményebb világ, mint gondoltam”

„Az ember mindig mást képzel, a showbiznisz nem leányálom, de te vagy aki irányítasz és te döntöd el, hogy miként éled meg ezeket a nehezebb, bár élménydúsabb éveket. Én a színpadon is önmagamat adom, ha sírhatnékom támad, sírok, nem tudom és nem is akarom megjátszani magam. A kezdő énekeseknek azt tanácsolom, hogy élvezzék ki a még nyugodtabb időszakot az életükben és készítsék fel magukat, mert vége lesz az akkori életüknek és egy teljesen új izgalmas időszak vár rájuk!”Szunai Linda szépségkirálynő is szedi édesanyjával az Antioxant cseppeket, s"zerintem ősszel ez nélkülözhetetlen lesz, mert mindenki fel szeretne majd töltődni"
http://lifemagazin.hu/szunailinda/asvanyi-anyag-potlas-antioxant-cseppekkel
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro