Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookBelső napszemüveg a látáskárosodás kivédésére


A nyári napsütés különösen veszélyes a szemre

Nyáron arcunk és szemünk fokozott mértékben ki van téve a napsugarak káros hatásának. Látásunkra a veszélyt a napfény ultraibolya sugarai (290-400 nm) jelentik, amelyek, ha csökkent mértékben is, de még a napszemüveg széle mellett is jelentősen beszűrődhetnek a pupillába. A szemlencsén keresztül az éleslátás helyén, a makulán maradandó károsodást tudnak okozni. Vízparton, strandon a napfény a víztükörről, a hullámokról visszaverődve többszörös intenzitással ér bennünket, ami gyakran szemgyulladást okoz és a makula egészsége is kárt szenvedhet. Veszélyt jelent, ha a Balatonban vagy más strandolásra alkalmas helyen a vízben időzés közben nem védjük a szemünket, nem használunk napszemüveget.

Mit tehetünk szemünk védelmére?

Segítséget jelent, ha naponta pótoljuk a szem saját, természetes védőanyagait, melyek belső napszemüvegünket jelentik.

„BELSŐ NAPSZEMÜVEGÜNK” a lutein és a még aktívabb komponens, a zeaxantin. A makulában koncentrálódnak, védik szemünket az ultraibolya sugaraktól. Szevezetünk nem képes előállítani őket, így a napi táplálkozás során kell pótolnunk mennyiségüket, pl. elegendő mennyiségű zöldsaláta vagy spenót fogyasztásával. Ha a a nyári erős napsugárzás ellen fokozottan akarunk védekezni, 10 mg luteint tartalmazó étrend-kiegészítővel biztosíthatjuk a szem napi szükségletét.

Tudomány

A lutein működőképes állapotát, élettartamát antioxidánsok képesek megnyújtani, ugyanis fontos a lutein tartós, 24 órán keresztüli jelenléte. Kutatások azt mutatják, hogy a lutein a makula védelme mellett elősegíti a szem, a lencsék kollagén-egyensúlyát, tisztaságát. A lutein tökéletesebb felszívódását, hasznosulását olyan növényi antioxidánsok segíthetik, mint a feketeáfonya antocianinjai, amelyről már régóta közismert, hogy jótékony hatású a szem egészségére, éleslátásra megőrzésére.

Nyomelemek

A nyomelemek napi pótlása ugyancsak elengedhetetlen a szem tökéletes működéséhez. A cink és a réz létfontosságú a retina működéséhez, a retina sejtjeinek (mintegy 75-150 millió csap és pálcika) életben maradásához. A szelénnel együtt fontos szerepet játszanak a szem enzimjeiben és antioxidáns rendszerében. A szelén és a fekete áfonya kivonatának antocianinjai segítik a retina hajszálereinek rugalmasságát, az erek tisztaságának megőrzését és a mikrocirkuláció egészségének fenntartását a szemben. Kedvező hatásúak a makulára és a lencse egészségére. A lutein mindennapi fogyasztását szemészorvosok ma már minden korosztálynak, ifjaknak és időseknek egyaránt ajánlják. Óvja az éleslátást, óvja a szemet az idő előtti öregedéstől. Vízparton, strandolásnál, magas hegyekben különösen ajánlott luteintartalmú étrend-kiegészítőt fogyasztani! Célszerűen már a reggelinkkel vegyük be!


Lutein Plusz


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro