Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookFigyelem: Ferulant ingyenesen teljes visszatérítéssel


VEGYÉL RÉSZT A FERULANT TUDOMÁNYOS HATÁSVIZSGÁLATI TANULMÁNYÁBAN!Mit kell tenni hozzá?


A Ferulant gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású (OGYÉI 1018/2007) készítmény a férfi spermakép javítására szolgál. A Pharmaforte cég újabb hatásvizsgálati adatgyűjtésének célja, hogy minél pontosabb képet kapjunk a FERULANT hatékonyságáról, az eredményeket felhasználhassuk további tudományos kutatásokhoz és tanácsként a későbbi vásárlók számára.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy részt veszel ebben a hasznos munkában, a javasolt 80 napos kezelésre (74 nap a spermiumok érése) szolgáló 4 doboz FERULANT árát (4x9,400Ft = 37.600 Ft) szerződés alapján visszatérítjük. Jelentkezés kizárólag a pharmaforte.hu weboldalon leadott rendelés vagy levélküldés által lehetséges. A vizsgálatban részt vevők nevét, címét kizárólag a Pharmaforte fogja ismerni és nem adja ki harmadik fél részére.

Előzetesen részletes információt adunk az eddigi klinikai vizsgálatok (Stanford Egyetem/USA, Czeizel-study) eredményeiről.Hogyan vehetek részt az adatgyűjtésben?


  1. 4 doboz FERULANTOT szükséges megrendelni. Lehet egyszerre mind vagy részletekben is.
  2. A termék webáruházunkban történő vásárlása esetén jelöld be, hogy „Szeretnék részt venni az adatgyűjtésben.”, telefonon történő megrendelés esetén pedig tudasd szándékodat munkatársunkkal.
  3. A legfrissebb laboratóriumi spermavizsgálati eredményed küldd el számunkra e-mailben vagy a cég irodájában is leadható (1066. Teréz krt. 20., Tel: +36-30-2100-155) . Ennek alapján a vizsgálatban résztvevő egészségügyi szakembereink tanácsot adnak a Ferulant-kúra várható eredményéről. Ha alkalmasnak látszol a vizsgálatban való részvételre (akár lombikbaba, asszisztált reprodukciós eljárásra készüléskor), erről 72 órán belül tájékoztatást kapsz. Teljesen egészséges személyeknek is javasolt a készítmény a baba egészsége érdekében, így ők is résztvehetnek a programban.
  4. A 80 nap eltelte után (max. 180 napon belül) szükséges a spermakép újabb laboratóriumi meghatározása és az eredmény bemutatása, vagy az időközben történt fogamzásról védőnői vagy orvosi igazolás.
  5. A fentiek megtörténte után cégünk a nálunk vásárolt Ferulant készítmények teljes árát visszatéríti.


Köszönjük, hogy együttműködsz velünk és bízunk benne, hogy családtervezéseteket gyönyörű kisbaba koronázza hamar!

Üdvözlettel,
A Pharmaforte cég szülészeti munkatársai
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro