Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookFogytán a termékeny sperma


Mi történik a férfiakkal?

A hazai spermadonorok szigorú, többlépcsős szűrése után igen kevés százalék alkalmas a mintaadásra. Ennek ellenére, vagy talán éppen emiatt a magyar orvoslás is egyre nagyobb figyelmet fordít, az erősebbik nemre. Megjelentek a gyógyhatású, spermaszám növelő készítmények. A téma kapcsán számtalan kérdés felmerül, melyre Dr. Vajda György szülész-nőgyógyász, egyetemi docens, igazságügyi orvos szakértő, a Zala Megyei Kórház Osztályvezető főorvosa, és a kórház meddőségi profiljának aktív szakembere válaszolt az Etalonnak.

Mikor nevezhető egy pár meddőnek?

Az Egészségügyi Világszervezet klasszifikációja alapján, akkor, ha egy év rendszeres nemi élet mellett, a nő nem esik teherbe. Harminc évvel ezelőtt, az Egészségügyi Világszervezet megfogalmazása alapján az egészséges spermakép a férfiaknál 100 millió/milliliter volt, majd 30 esztendő alatt, tehát nem egy emberöltő alatt, a normál tartományt 20 millió/milliliterre vitték le, amely korábban egyértelműen kórosnak számított. Tehát fejlődéstani szempontból szösszenetnek tekinthető időtartamban olyan jelentős változás állt be, amely mellett nem mehet el sem a társadalom, sem az orvoslás reagálás nélkül!

Ön szerint mi történt a férfiakkal?

A kérdésre nagyon összetetten lehet csak válaszolni, hiszen nem egyetlen kardinális okra vezethető vissza. A férfiak hagyományos családmodellje, a helytállás, a fokozódó társadalmi nyomás, a stressz, a szocializációs problémák, életmód, táplálkozás, hormonok, környezetszennyezés, a sport kerülése, mind befolyásolják a spermaszámot. Nagyon sok olyan tényező van tehát, ami a romláshoz vezetett. Az ülő foglalkozás elterjedése, amely hagyományosan a nadrágon belül magasabb hőmérsékletet teremt szintén befolyásoló tényező, mint ahogy a divat változása is. A régi időkben a szellősebb, lazább alsónadrágok, lényegesen nagyobb hőmérséklet különbséget biztosítottak a testhez képest a herék számára, míg ezek a testhez simuló szoros alsónadrágok, slim farmerek sokkal inkább megtartják a test hőjét és ezáltal az a néhány tized foknyi hőmérséklet különbség erősen tudja befolyásolni a spermium képződést, létezést.

Mi a helyzet akkor, ha egyáltalán nincs életképes spermium?

A tudomány nagyon sokat fejlődött. Néhány esztendővel ezelőtt, mindez elképzelhetetlen lett volna. Tehát ha nem volt olyan mozgásképes spermium, vagy egyáltalán nem volt spermium, csak az örökbefogadás, vagy a donor jöhetett szóba. Mára az asszisztált reprodukciós eljárások csúcsát éljük, amely erre specializálódott laboratóriumokban lehetséges. De örömmel mondhatom, hogy ez az eljárás hazánk minden regionális központján elérhető, és jól bevált gyakorlat. (Kaáli intézet, Egyetemi Klinikákhoz kötődő laboratóriumok erre specializáltak és kifejezetten ezzel foglalkoznak.)

Van lehetőség a spermiumok számának növelésére?

Igen, különböző hormonális és nem hormonális módon egyaránt. Már az ókortól ismertek azok az eljárások, amelyek afrodiziákumként, részben pedig termékenység fokozóként alkalmaztak. Ezek részben növényi fűszerek, alkaloidák és vitaminok, melyekről tudjuk, hogy a spermiumgenezisre jelentős hatással bírnak, mint például az E vitamin. Azt kell, mondjam, hogy az utóbbi időben az orvostudomány is felfigyelt a férfiak helyzetére, ezért hiánypótló készítmények jelentek meg a piacon. Azért jó ez, mert a hormonpótló kezelés kétélű fegyver tisztán tesztoszteronnal történik. A kezelés ideje alatt egyértelmű javulás figyelhető meg, ám amikor a kezelést beszüntetik, fennáll a veszélye annak, hogy a kiindulási értéknél is rosszabb spermaképet, illetve rossz funkciókat lehet látni, hiszen a korábbira vissza csökkenő tesztoszteron szintet a szervezet tesztoszteron szint csökkenésként éli meg és az összes reakciója is ennek megfelelő lesz. A hormonmentes, gyógyhatású készítmények ellenben sokat segíthetnek. Forrás: Etalon Magazin
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro