Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA felfázásról


ÚJ SEGÍTSÉG FELFÁZÁS ELLEN

A hólyaghurut, a köznyelvben felfázás, az egyik leggyakoribb betegség, elsősorban a nőket érinti, de férfiak esetében sem ritka. Sokan évente 2-3-szor is tapasztalják ezt a húgyúti kellemetlenséget.

A húgyúti felfázásos betegség (HFB) tünetei a gyakori vizelés és nők esetében a vizeletürítéskor fellépő erős fájdalom, kellemetlen égő érzéssel. A húgycsőbe kívülről bekerülő E. coli baktériumok okozzák. Házilag gyógyteák és űlőfürdő a szokásos kezelése. Ismert, hogy a tőzegáfonyából készült kivonatok kedvező hatásúak lehetnek a húgyúti problémákra, de vannak kevéssé vagy alig hatékonyak. Mi ennek az oka? A problémát az jelenti, hogy nem mindegy honnan származó tőzegáfonyából készül a gyümölcs-kivonat és az sem, hogy mit tekintenek hatóanyagának és azt hogyan nyerik ki. Mostanáig az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) tőzegáfonya-kivonattal, termékkel végzett kutatás esetében sem találta tudományosan igazoltnak annak húgyútra gyakorolt egészségmegőrző hatékonyságát.
 
ELFOGADTA AZ EU EGÉSZSÉGÜGYI  HATÓSÁGA
Az  elmúlt évben sikerült először elfogadtatni az EU-ban egy klinikailag bizonyított hatású, tőzegáfonya alapanyagú terméket, amely orvostechnikai eszköz (nem étrend-kiegészítő) kategóriában került bejegyzésre hólyaghurut kezelésére és megelőzésére. Hatóanyaga az amerikai nagyszemű tőzegáfonyából (Cranberry, Vaccinium macrocarpon) szabadalmaztatott eljárással készülő Cranberry-Active™, amely  klinikai vizsgálatok szerint szünteti a húgyút gyulladt állapotát, tartósan csökkenti a húgyútban felszaporodott E. coli baktériumok mennyiségét.

NEM A PAC-TARTALOM A FONTOS
Klinikai és kémiai vizsgálatok szerint az alacsony proantocianidin (PAC) tartalmú Cranberry-Active™ az eddig tapasztaltaknál hosszabb, intenzívebb hatása a benne lévő PAC magasan polimerizált formájára vezethető vissza. A hatóanyag 500mg-os dózisa még 36 óra után is intenzív. Igy tehát az eddig tudományosan fontosnak tartott 36 mg PAC-tartalom veszített jelentőségéből.
Prof. Dr. Ősapay György


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro