Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookHatékony segítség a felfázásra


Gyors segítség felfázásra

A hólyaghurut, a köznyelvben felfázás, az egyik leggyakoribb betegség, elsősorban a nőket érinti, de férfiak esetében sem ritka. Sokan évente 2-3-szor is tapasztalják ezt a húgyúti kellemetlenséget. Kezelésére az antibiotikum beszerzése vagy az űlőfürdő kényelmetlensége helyett gyors és kényelmes segítség a természetes hatóanyagú, klinikai vizsgálatokban sikeres, új holland készítmény: az iSAY Felfázásra.

felfázás A húgyúti felfázásos betegség (HFB) tünetei a gyakori vizelés és nők esetében a vizeletürítéskor fellépő erős fájdalom, kellemetlen égő érzéssel. A tüneteket a húgycsőbe kívülről bekerülő E. coli baktériumok okozzák. Az orvosi gyakorlatban antibiotikumot alkalmaznak HFB eseteiben, aminek egyik mellékhatása, hogy az adott antibiotikum ellen rezisztens baktériumok alakulhatnak ki. A későbbiekben esetleg visszatérő hólyaghurut nem lesz kezelhető az adott antibiotikummal.

Házilag gyógyteák és űlőfürdő a szokásos kezelési mód. Ismert, hogy a tőzegáfonyából készült kivonatok kedvező hatásúak lehetnek a húgyúti problémákra, de vannak kevéssé vagy alig hatékony készítmények. Mi ennek az oka? A problémát az jelenti, hogy nem mindegy honnan származó tőzegáfonyából készül a gyümölcs-kivonat és az sem, hogy mit tekintenek hatóanyagának és azt hogyan nyerik ki. Mostanáig az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) tőzegáfonya-kivonattal, termékkel végzett kutatás esetében sem találta tudományosan igazoltnak annak húgyútra gyakorolt egészségmegőrző hatékonyságát. Most megszületett a várva-várt termék!

Az  iSAY Felfázásra a klinikailag bizonyított készítmény

Az EU-ban felfázás ellen elfogadott, klinikailag bizonyított hatású tőzegáfonya hatóanyagú termék, amely mint orvostechnikai eszköz került forgalomba. Hatóanyaga az amerikai nagyszemű tőzegáfonyából (Cranberry, Vaccinium macrocarpon) szabadalmaztatott eljárással készülő Cranberry-kivonat, amely  klinikai vizsgálatok szerint szünteti a húgyút gyulladt állapotát, tartósan csökkenti a húgyútban felszaporodott E. coli baktériumok mennyiségét. Hatóanyaga beburkolja a baktériumokat, így megakadályozza, hogy a baktériumok a húgyutak falán megtapadjanak, a fertőzés fokozódjon és amelyek sok folyadék fogyasztásával természetes úton kimosódnak. Természetszerűleg antibiotikum rezisztens bakériumok nem keletkeznek. Az iSAY Felfázásra kimagasló hatékonyságú, azonnal hat és a napi dózis (egy kapszula) még 36 óra eltetével is 50% hatással rendelkezik.

Alkalmazási tanácsok

A húgyúti gyulladás visszatérésének megelőzésre naponta 1 kapszula javasolt, különösen olyan időszakokban, amikor legyengült az immunrendszer, stresszes állapot van, alváshiány a probléma, illetve hosszas hidegben tartózkodás, valamint vizes sportok esetén. HFB tüneteinek jelentkezésekor a hatás gyorsítására 2 kapszula javasolt.

A készítmény mellékhatásoktól, gyógyszerkölcsönhatástól mentes gyümölcs-kivonat, minden korosztálynak ajánlott. A kapszulahéj növényi eredetű cellulóz (nincs állati eredetű alkotórésze), így a készítményt vegetariánusok is fogyaszthatják.

Az iSAY Felfázásra EP kártyára elszámolható.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro