Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebooki SAY Felfázásra - Felhasználási útmutató


Betegtájékoztató

„i SAY Felfázásra” kapszulák Húgyúti Fertőzéses Betegségekre (HFB)

"i SAY Felfázásra": az EU-ban most először kaphatók orvosi segédeszköz kategóriájú tőzegáfonya készítmény a húgyúti fertőzéses betegségek kezelésére és megelőzésére. A természetes eredetű Cranberry-Active™ hatóanyag bizonyítottan olyan tulajdonságokkal bír, amelyek megakadályozzák az E. coli baktériumok megtapadását a húgyút falán és úgy hat, hogy közben nem terheli a szervezetet (mellékhatásmentes).

Mire jók a HFB kapszulák?

Húgyúti Fertőzéses Betegségek kezelésére és megelőzésére

Mik a tünetei a HFB-nek?

A HFB leggyakoribb tünete, hogy gyakori a vizelések száma, vizeletürítéskor fájdalom és égő érzés lép föl, a vizelet zavaros, vagy sötét színű, szaga kellemetlen, alhasi fájdalom keletkezik. A HFB szaggató alhasi fájdalommal járhat, a köldök alatt és hátul, deréktájon. Ha véres a vizelet, valamint ha bármi kételye van, vagy a tünetek nem múlnak el, vagy ha rosszabbodnak, okvetlenül keresse föl orvosát.

Hogyan kell alkalmazni a HFB elleni „i SAY Felfázásra” kapszulákat?

HFB kezelésére szedjen napi 2 kapszulát 15 napon keresztül. Legalább 2 L folyadékot igyon naponta!

Megelőzésre: szedjen napi 1 kapszulát, különösen, ha legyengült az immunrendszere, vagy olyan időszakokban, amikor stresszes, vagy alváshiánya van. Szedjen napi 1 kapszulát bőséges folyadék fogyasztásával.

isay-adagolas

Ki szedhet HFB kapszulát?

Felnőttek, 12 éven felüli gyermekek és cukorbetegek is. Tapasztalat szerint veszélytelen terhesség és szoptatás alatt, de terhes és szoptató kismamáknak ajánlatos megkérdezni kezelőorvosát mielőtt alkalmazzák.

Mik az összetevői?

500 mg Cranberry-Active™, Amylum solani, hydroxypropylmethylcellulose (100%HPMC). Cranberry-Active™ tőzegáfonya kivonata - szabadalom alapján készül. A kapszulahéj növényi eredetű (nincs állati eredetű alkotórésze), így vegetariánusok is fogyaszthatják. Az „i SAY Felfázásra” kapszulák nem tartalmaznak káros vegyi anyagot.

Hogyan hatnak a HFB elleni kapszulák?

1. lépés: A hólyagban az E. coli baktériumok megtapadnak és szaporodnak, ezzel gyulladást okoznak.

2. lépés: A Cranberry-Active™ hatóanyag fizikai réteget képez a baktériumok körül, amely akadályozza a hólyag falán való megtapadásukat.

3. lépés: A káros baktériumok nem képesek szaporodni és újrafertőzni a hólyag falát. Következésképpen a vizelettel együtt természetes úton kimosódnak és a szervezet természetes módon regenerálódhat.

FIGYELMEZTETÉS

- A kapszulák csakis orális alkalmazásra valók
- Konzultáljon kezelőorvosával, vagy gyógyszerészével, ha bármi szokatlant, vagy kellemetlent tapasztal.
- Keresse fel kezelőorvosát, ha a tünetek nem javulnak 5 nap elteltével.
- Keresse fel kezelőorvosát, ha vizeletében vér jelentkezik.

Mire ügyeljen?

- Ha Húgyúti Fertőző Betegsége van, igyon sok folyadékot!
- Tapasztalat szerint a kapszulák más gyógyszerekkel együtt is alkalmazhatók, de Warfarin alkalmazásakor, vagy ha más kérdése van, kérdezze meg orvosa vagy gyógyszerésze véleményét!
Ne használja a kapszulákat, ha allergiás vagy érzékeny bármely összetevőjére! Az összetevők listája a "Mik az összetevői?" címszó alatt szerepelnek.

Hogyan tároljuk?

A kapszulákat mindig az eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten (15-25 oC), sötét, száraz helyen tárolja!
Ne alkalmazza a kapszulákat a lejárati idő után, mely dátumot a bliszter csomagoláson és a dobozon is megtalálhatja.
Gyermekektől tartsa elzárva!

Mi a doboz tartalma?

Felhasználási útmutató; 30 kapszula

Tények a Húgyúti Fertőzéses Betegségekről

A húgyúti fertőzés igen gyakori és a nők körülbelül egy harmada tapasztalja legalább egyszer 24 éves kora előtt. Sokan évente 2-3-szor kapnak HFB-t. A férfiakkal összehasonlítva, a nők különösen érzékenyek HFB-re, melynek anatómiai okai vannak, mivel a nők húgyútja rövidebb, mint a férfiaké. A HFB leggyakoribb oka bakteriális fertőzés, mely a húgycsőből a hólyagba terjed. A fertőzést tipikusan azok az E. coli baktériumok okozzák, melyek a belekben élnek, de a végbélből a húgycsőbe, onnan pedig a hólyagba kerülnek.

A HFB más okai lehetnek: a hólyag elégtelen ürülése, szexuális aktivitás, terhesség, diabetes mellitus, vagy ha nem iszunk elég folyadékot. Más okok lehetnek, ha vesekő vagy kémiai anyag irritálja a hólyagot, vagy az étrendben irritáló anyagok vannak, vagy menopauza esetén. Bizonyos gyógyszerek is okozhatnak HFB-t (pl. methenamine mandelát és ciklofoszfamid).

Gyakori a húgyutak fertőzése más vaginális tünetek mellett. A Medicalbrands cég vaginális fertőzésére való készítménye az " I say: Vaginal Tablets" nevű tablettája. Erről az orvostechnikai eszközről a www.isaymedical.com honlapon találhat további információkat.

Hogyan előzzük meg a HFB-t ?

1. A hölgyek székelés után a megtörlést előlről hatrafelé tegyék meg, így elkerülhető, hogy a baktériumok a végbélből a húgycsőbe kerüljenek.2. Igyon sok vizet! A gyakori vizelés segít kiüríteni és kimosni a baktériumokat a hólyagból és a húgyútból.
3. Mindig ürítse ki teljesen a hólyagot és ha vizelnie kell, ne tartogassa sokáig. A hólyagban jelenlévő baktériumok HFB-t okozhatnak. Szex után is próbáljon vizeletet üríteni, így elkerülhető, hogy a húgycsőben baktériumok maradjanak. Vizeletürítésnél próbáljon meg nem sietni, ürítse ki teljesen a hólyagot!
4. Intim testrészeit szexuális érintkezés előtt és után is mossa meg, ezzel meg lehet akadályozni, hogy a húgycsőbe baktériumok kerüljenek.

I SAY: Be Good To Your Body = Azt mondom: Légy jó a testedhez!

Testünk a legfontosabb és legértékesebb vagyonunk. Ápoljuk és kíméljük ennek megfelelően! A MedicalBrand cég olyan készítményeket ajánl, melyek egyszerű betegségeket előznek meg, de nem terhelik a szervezetet. Hogyan? A MedicalBrand cég készítményei klinikailag bizonyítottak, hatásosak, a szervezet természetes gyógyulási folyamatait támasztják alá.

A MedicalBrand cég egészségügyi szakemberek csoportjával együttműködve fejlesztett ki olyan termékeket, melyek mindennapi egyszerű betegségek kezelésére és megelőzésére szolgálnak, a következő területeken: Nők egészsége, emésztőrendszer, lábgyógyászat, bőrgyógyászat, amit még sok más fog követni.

A MedicalBrand cég nevében köszönöm, hogy termékünkben megbízik.

MedicalBrand igazgatója
A MedicalBrand cég igazgatója

i

Kelt: 2013. októberben


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro