Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookKismamavitamin és ami mögötte van


Mit mondanak a szakemberek 2014-ben?

A várandósság a nők életében a legboldogabb időszak, de nem csak boldog, hanem aggódással teli is, hiszen egészséges csecsemőre vágynak, s ezért mindent meg is tesznek.

A tudományos kutatásoknak köszönhetően ma már sokkal több egészséges csecsemő születik, mert fény derült arra, hogy a szervezet számára szükséges ásványi anyagoknak, nyomelemeknek, vitaminoknak sokkal nagyobb szerepe van a várandósság alatt, mint azt korábban gondolták.

Több millió várandós nőnek az Egyesült Államok szülészeti klinikáin összegyűlt vizsgálati eredménye rámutatott arra, hogy egyes vitaminok és nyomelemek a szokásosnál fokozottabb bevitele kedvezőnek bizonyul a meddőség, a koraszülések gyakoriságával szemben, csökkentheti a preeclampsia és a hipotireózis okozta problémák előfordulási gyakoriságát. Kedvezö hatás mutatkozott az újszülöttek veleszületett betegségeinek (szív, vese, immunrendszer, retardációk, stb.) visszaszorításában is. Az új tudományos eredmények figyelembevételével a gyógyszercégek világszerte megújítanak bevált terhesvitaminokat.

Ilyen újdonság, hogy fokozottabb mennyiségű D3-vitamint (1000-2000NE/nap) tesznek a készítményekbe, mivel az eredmények szerint ennyi jól kimutathatóan védi a terhességet, csökkenti a koraszülés és vetélés veszélyét, valamint a magzat bizonyos veleszületett betegségeinek rizikóját.

Másik felismerés a szelén mennyiségének fontossága, amelynek szokottnál magasabb dózisa a vetélések visszaszorítása mellett a kismama egészségét is elősegíti, ugyanis csökkenti a terhesség alatti és utáni depresszió bekövetkezését. Ez különösen Magyarországon fontos kérdés, mert a hazai termőföldek és táplálékok szeléntartalma rendkívül alacsony. Statisztikák szerint Magyarországon a várandós nők 57%-át érinti a szelénhiány mellett a jódhiány is, miáltal pajzsmirígy problémák fordulnak elő.
 
Új tudományos javaslat a K2-vitamin napi bevitele a magzat csontépüléséhez és a kismama csontrendszerének megóvására. Az omega-3 zsírsavak (DHA és EPA) kellő bevitele pedig elősegíti a magzat retinájának és agyának minél teljesebb kiépülését, tekintettel arra, hogy a DHA ezek építő komponense. Nagyszámú tapasztalat szerint az omega-3 zsírsav szisztematikus bevitele a kismamavitaminban azt eredményezte, hogy a babák hamarabb kommunikáltak és később a gyerekek könnyebben tanultak.
Kismamavitamin most rendkivüli kedvezménnyel 2O16. szeptember végéig!


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro