Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookSzükséges új kismamavitamin?


Milyen vitaminokra van szüksége a mamának és a babának?

Az utóbbi néhány évben több új kismamavitamin étrend-kiegészítő került forgalomba Magyarországon, a már széleskörűen alkalmazott két közismert gyógyszer kategóriájú kismamavitamin mellett. Hatóanyag összetételük tekintetében az étrend-kiegészítő besorolásúak többnyire kevesebb komponenst tartalmaznak, de egyes komponenseket magasabb mennyiségben tartalmazzák.
   
Mit mutatnak a szülészeti klinikai eredmények?
A hazai szülészeti klinikákon összegyűlt tapasztalatok és nagyszámú terhes nőnek az Egyesült Államok hasonló intézményeiben rögzített klinikai vizsgálati eredményei mind több, új összefüggést mutatnak a kismamák táplálkozása, mikrotápanyag-bevitele és a terhesség lefolyásának egészsége vagy anomáliai között. Az adatok metaanalízise rámutat arra, hogy egyes vitaminok és nyomelemek fokozottabb bevitele kedvezőnek bizonyul a meddőséggel, a koraszülések gyakoriságával szemben, vagy csökkentheti a preeclampsia és a hipotireózis okozta problémák bekövetkezésének gyakoriságát. A vizsgáati eredmények kedvező hatást mutattak az újszülöttek veleszületett betegségeinek visszaszorításában is. Az új tudományos eredmények felhasználása komoly segítséget jelenthet a szülészet gyakorlatában.
  
Komplex mikrotápanyag-összetevők
Friss tudományos eredmények alapján továbbfejlesztésre kerülő kismamavitamin megőrzi a már sikeres készítmények hatóanyagösszetételét, viszont néhány komponens mennyisége módosításra kerül, illetve őjabb összetevők kerülhetnek bele. Így jelenleg 26 komponenst találnak fontosnak a szakemberek, 14 vitamint/pro-vitamint, 11 nyomelemet és ásványi anyagot, valamint a DHA+EPA omega-3 zsirsavakat.

Minden kismamavitamin biztosítja a legfontosabb magzatvédő vitaminokat: folsav, B2, B6 és B12 vitamint, valamint a vérképzéshez szükséges vasmennyiséget. A minimális követelményként ajánlott 800 mcg folsav csökkenti a nyitott gerinc, a szájpadhasadák születési rendellenességek kialakulásának kockázatát.

Koraszülés, vetélés, depresszió visszaszorítása 
A D-vitamin-hiány országos jelenség, a lakosság mintegy 90%-át érinti, az 400NE D-vitamint fogyasztó kismamák 73%-a D-vitaminhiányos, az újszülöttek 80%-a. Terheseknek a fokozott mennyiségű D3-vitamin bevitele csökkenti a koraszülés és vetélés veszélyét, a magzat bizonyos veleszületett betegségeinek (szervi, immunrendszeri) gyakoriságát. Ezért az Ovant-Baba készítmény 1000NE-t tartalmaz.
A szelén és a jód kritikus komponensei a tiroid rendszer működésének és összemérhető, hasonló mennyiségeikre van a szervezetnek szüksége. A jelenlegi kismamavitaminokkal szemben az Ovant-Baba ennek megfelelően emelt mennyiségben tartalmazza mindkettőt, figyelembe véve, hogy terhesség során az eddig alkalmazott szelén-dózis többszörösét ajánlják szakemberek. Csökkenti a vetélések előfordulását és a terhesség alatti és utáni depresszió esélyét. Statisztikák szerint Magyarországon a terhes nők 57%-át érinti a szelénhiány mellett a jódhiány és a legtöbb terhesvitamin nem is biztosítja a kellő jódbevitelt, miáltal pajzsmirígy problémák keletkezhetnek.

Magzati csontépítés, idegrendszer
A K2-vitamin fontos funkciót tölt be a csontépítésben és a véralvadási folyamatban. Előanyaga a K1-vitamin, amiból az intesztinális baktériumflóra készíti, a K2 hasznosulása sokszorosa a K1-vitaminénak.
A DHA+EPA omega-3 zsírsavak a retina és az agy funkcionális építőelemei, így bevitele rendkívül fontos a magzat idegrendszerének fejlődéséhez a terhesség és a szoptatási idő alatt.  Egyelőre kevés kismamavitamin tartalmazza.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro