Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookÚj multivitamin kismamáknak - Ovant-Baba


OVANT-Baba komplex multivitamin várandós és szoptató kismamáknak

A „babaprojekt” sok odafigyelést igényel a leendő kismamától, mert a terhesség rendkívüli megterhelést jelent a női szervezetre. A folyamat során első szegmens a babavárás és közben a női szervezet terhességre való felkészítése, következő a terhesség, majd a szülés után, a szoptatási időszak.

Ha késik a baba

A fogamzás a statisztikák szerint egyre több támogatást igényel mind a férfiak, mind a nők részéről, a párok mintegy 10-15%-ánál hosszas várakozás előzi meg. Szükséges ezért a szervezet tudatos erősítése, felkészítése a siker érdekében. Általában ugyanazt a terhesvitamin-készítményt szokták ajánlani a felkészülési időszakra a nőknek, amit terhesség idején is alkalmaznak majd, de hasznos tudni, hogy vannak olyan gyógynövények, amelyek segítik a női szervezet hormonális és emócionáls egyensúlyát, a peteérést illetve a megtermékenyült petesejt beágyazódását. Ilyen komplex, nem hormontartalmú, stimuláló multivitamin-készítmény a Pharmaforte OVANT kapszula étrend-kiegészítője, amely három éve van idehaza forgalomban. Felismert terhesség után és szoptatás alatt viszont már nem ajánlott a fogyasztása élénkítő összetevője miatt. A terhesség kialakulása utáni időszakra ezért folytatásként az OVANT-Baba terhesvitamin került kifejlesztésre, amely számos, az anya és a magzat számára esszenciális vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz.

Hagyományos mikrotápanyag-összetevők a mama egészségéért, a magzat védelmében

Az OVANT-Baba terhesvitamin összetétele többnyire megőrizte a forgalomban lévő vezető terhesvitaminok hatóanyag-összetételét, de néhány komponens mennyisége az újabb tudományos eredmények ajánlása szerint módosult, valamint néhány az utóbbi időben fontosnak talált összetevő is belekerült a termékbe. A 26 komponensű készítményben 14 vitamin/pro-vitamin, 11 nyomelem és ásványi anyag, valamint DHA+EPA omega-3 zsirsav szerepel.

Folsav, B2, B6 és B12

A készítmény a vezető terhesvitaminokkal megegyező mennyiségben biztosítja a legfontosabb magzatvédő vitaminokat: folsav, B2, B6 és B12 vitamint, valamint a vérképzéshez szükséges vasmennyiséget.
A szinte minimális követelményként ajánlott 800 mcg folsav csökkenti a születési rendellenességek kialakulásának kockázatát. B6-vitaminja kicsit magasabb a szokottnál (15%), illeszkedik a vasmennyiséghez a vérképzés szempontjából, valamint kedvező a terhességi émelygés és hányinger csökkentésére.

A, D3-és K2
Az A-vitamin fontos a habituális vetélés megelőzésére, és szükséges a magzati szövetnövekedéshez, csontfejlődéshez, segíti az anya fertőzések elleni védelemét, legfőképpen a légúti fertőzések ellen. A béta-karotin az A-vitamin provitaminja, új kutatások szerint ajánlatos az A-vitamin egy részét, felét provitaminként juttatni a szervezetbe.

A D3-vitamin mennyisége az OVANT-Babában jelentősen magasabb (1000NE), mint a korábban forgalomba hozott terhesvitamin készítményekben. Statisztikák szerint az emberek nagy része D-vitaminhiányos, Magyarországon (65-95%), Európában (50-70%) és Amerikában (85%) is. A hivatalos RDA értékkel (400NE) szemben a kutatások által javasolt napi bevitel 1000-2000NE. Terheseknek az eddig ajánlott 400NE helyett 4000NE-t javasolnak klinikai vizsgálatok eredményei alapján. A fokozott mennyiségű D3-vitamin bevitele csökkenti a koraszülés és vetélés veszélyét, a magzat bizonyos veleszületett betegségeinek gyakoriságát, és a csökkent születési súly bekövetkezését.

A K2-vitamin fontos funkciót tölt be a csontépítésben és a véralvadási folyamatban. A K2-vitamin prekurzora a szokásosan használatos K1-vitamin, amelyből a K2 a vastagbélben szintetizálódik. A K2-vitamin hasznosulása sokszorosa a K1-vitaminénak.

Jód, szelén és DHA+EPA

Mindkét mikroelem eszenciális nyomelem és hazánkban elégtelen koncentrációban van a talajban, ivóvízben, élelmiszerekben. Ezért terhesség során fokozott bevitelükre van szükség. Az OVANT-Baba a kutatási eredmények ajánlásai alapján a szokásosnál magasabb jód (200g) és szelén mennyiséget (137g) tartalmaz. Statisztikák szerint Magyarországon a terhes nők 57%-át érinti a jódhiány és a régebben forgalmazott terhesvitaminok nem elégítették ki a kellő jódbevitelt (pajzsmirígy problémák keletkeztek).

A szelén valamennyi sejt antioxidáns rendszerének (glutation-peroxidáz) alapvető eleme. Terhesség során a napi dózis többszörösét ajánlják szakemberek (az OVANT-Babában levő mennyiség a maximálisan biztonságos dózis egyhatoda). Csökkenti a vetélések előfordulását és segíti a terhesség alatti és utáni depressziót.

A DHA+EPA többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak bevitele fontos a magzat és anyatejen keresztül az újszülött agy- és retina-fejlődéséhez.

Napi 2x1 kapszula

A napi dózis  két részletben (reggel és este) éri a női szervezetet, ezáltal egy-egy alkalommal kisebb megterhelést (mellékhatásokat) jelent a szervezetre. Előnye még, hogy időben egyenletesebb mikrotápanyag-ellátottságot eredményez, mint a napi egyszeri dózis. A közepes méretű kapszulákat könnyebb lenyelni, mint a nagy méretű tablettákat.
Alkalmazás: Reggel 1 db kapszulát bőséges folyadékkal, a reggeli étkezés közben vagy étkezés után ajánlott bevenni, míg a 2. kapszulát az esti órákban, lefekvés előtt javasolt fogyasztani.
Kismamavitamin most rendkivüli kedvezménnyel 2O16. szeptember végéig!


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro