Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookMercédesz vagy Trabant?


Köhécselő, alacsony teljesítményen futó Trabantként vagy erőtől duzzadó, magabiztos Mercédeszként éled az életed?

A mai rohanó világban nincs idő semmire. Jó lenne, ha egy nap 48 órából állna, mert akkor jutna idő a munkára, szórakozásra és az örömteli intim együttlétre is. Életünk vágyaink karikatúrája. Mercédeszként próbálunk teljesíteni egy Trabant kapacitásával, s meglepődünk amikor lefulladunk.

Jusson mindig időd a szerelemre!

Az örömteli szexuális együttlét ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott mindennapokhoz, mint a lélegzetvétel, a finom ételek és a pihentető alvás.
Neked jut elég időd a szerelemre vagy túl stresszes az életed és nyűgnek érzed? Nem vagy már a régi, de vágysz rá? Vannak élethelyzetek, amikor a szexuális teljesítmény csökken, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. A kiegyensúlyozott szexuális élet a legfontosabb dolgok közé tartozik, mondhatjuk mindennek a gyökere.

A szerelemre sokkal könnyebben szakíthatsz időt, mint gondolod.

Reggel kelj korábban, hogy indulás előtt legyen időtök egy kis intimitásra. Meglátod másképpen indul a napod.Tartózkodj az unalmas, rutinszerű szexuális élettől. Itt is érvényes a szabály, a kevesebb néha több. Ha fiatal kisgyermekes pár vagytok, fogadjatok fel bébiszittert, nektek is szükségetek van néhány nyugodt órára. Tervezzetek be randevút, mintha még mindig csak „járnátok”.
Legyetek kreatívak, dicsérjétek egymás pozitív tulajdonságait.

A jó szex öröm, nem nyűg

Az impotencia az, amitől a férfiak a legjobban rettegnek, talán jobban, mint a kopaszodástól. Nagyon sok esetben lelki probléma áll a háttérben, de előfordul némely gyógyszer  vagy betegség mellékhatásaként, nem beszélve a káros szenvedélyekről, mint az alkohol, drogok, mozgásszegény életmód.

Hogyan előzhetjük meg?

Kevesebb alkohol: az alkohol kismértékben vágyfokozó, rendszeres fogyasztása azonban nagymértékben csökkenti a teljesítményt, végül nemzőképtelenséghez is vezethet.
Dohányzás elhagyása:  a nikotin érszűkületet okoz, emiatt a vér nehezen jut el a hímvesszőbe is.
Rendszeres testedzés: nem csak egészségesebb, hanem vonzóbb is leszel.

 

Gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásával nem csak a szexuális energia növelhető

A ginseng és a ginkgo biloba növeli a vitalitást, javítja a közérzetet, együtt támogatják a periferiális véráramlást és a mentális aktivitást.
A B-vitaminok számos enzim működéséhez létfontosságúak, részt vesznek a szervezet energiatermelő folyamataiban. A C- és E-vitamin támogatja a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben. Az A-vitaminnak a sejtek specializálódásában van szerepe. A szelén fontos szerepet tölt be a sejtnövekedésben, az immunrendszer, a reproduktív szervek működésében és a spermaképződésben. A cink hozzájárul a megfelelő termékenységhez és szaporodáshoz, szükséges az egészséges sejtosztódáshoz.

MAXIMUS-férfierő kapszula
2.  hét: javuló állóképesség
1.  hónap: kiegyensúlyozottság
3.  hónap: fokozott szexuális energia.
TERMÉKAJÁNLÓ


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro