Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookTestünk meglepő képességei


Rálelhetsz a tested titkos képességeire!

Az emberi test fantasztikus dolgokra képes. Gondoljunk csak arra, hogy le tudja győzni a baktériumok hadseregét, meg tudja gyógyítani a sebeket, vagy akár kilométereket is tud futni megállás nélkül. De még többre is képes, csak nem tudunk róla. Például megtanulható, hogyan lehet a könnyünket visszafordítani, "visszafolyatni", hogyan lehet elkerülni a tűszúrás fájdalmát, vagy elfojtani a csuklást, stb.

1. Visszatartani a könnycseppeket

Ha nem megfelelő helyzetben könycseppek akarnak feltörni, csak egy torokköszörülést probálj meg. Ez megzavarja az orrjáratot és azt a mechanikát, ami a könnyezést, sírást irányítja. Miután köszörülted a torkodat, elégv alószinű, hogy nyelni is fogsz, ami megemeli a nyelvedet a szájpadlásodhoz, ami szintén elállító hatással van a sírás érzésre. Sokszor ezt menyasszonyoknak és vőlegényeknek szokták javasolni ez szükséges ahhoz, hogy el tudják mondani az esküjüket.

2. Elcsitítani a csuklásokat

Vegyél egy nagy levegőt és tartsd bent 10 másodpercig, majd annélkül hogy kilélegeznél szívjál be még több levegőt és tartsd 5 másodpercig. Végül még mindig kilélegzés nélkül, szívjál be még annyit, amennyi levegőt csak bírsz bepréselni és tartsd még 5 másodpercig. Ezután kilélegezhetsz. Ezzel a tüdőd és gyomrod közötti izmokat megfeszíted, és nem tudnak semmi mást csinálani. Mivel a csuklásnak is ezekre az izmokra lenne szüksége, így a csuklás elmarad, megoldódhat a probléma.

3. Az ájulás elkerülése

Ha úgy érzed, ájulás kerülget, keresztezd a lábaid, szorítsd össze a a combjaid, és feszítsd meg a hasizmod! Ájulás előtt a vérnyomas leesik, de az izmok megfeszítésével a vérnyomást jobban tudjuk tartani, miközben ezzel a szivhez és agyhoz több vér juthat el. Egy Amsterdam-i egyetemen tanulmányozták ezt, és 30%-ban segitett.

4. Hogyan lehet a tűszúrás fájdalmát csökkenteni?

Ha injekciót kapsz az egyik karodba, a hüvelykujjad és a mutatoujjad hegyeit szorítsd össze egy karikát formálva és kicsit nyomjad lefelé. Ez az idegeket kicsit összezavarja, és a szúrás fájdalmának érzete enyhe érintéssé csökken.

6. Tengeri betegség - autóban, repülőn a mozgástól

Próbálj úgy helyezkedni, hogy kilássál a mozgó járműből. Fontos, hogy amit a tested, füled észlel, ugyanazt lássák a szemeid. Sokat segít, ha autóban elől ülsz, vagy középen hátul de előre tudsz nézni. Repülőn érdemes ablak mellé ülni hogy lásd a repülő szárnyát és a felhőket. Hajón is úgy kell helyezkedni, hogy előre láss és figyeljed a horizont. Ezek belsőleg stabilitást és megnyugvást adnak. Csökken a félelem és a veszélyérzet. és a félelem miatt feszülő izmok ellazulnak.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro