Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookVágyfokozó gyógynövények


Vágyfokozó gyógynövények

Egyes gyógynövények akár a gyógyszereknél is jobban képesek korbácsolni a vágyakat

A szexuális vágy hiánya képes megmérgezni egy kapcsolatot, ami nem csak az elszenvedő fél számára nehéz, de a partnerének is kellemetlen megélni. Az alacsony libidó ellen azonban nem csak szintetikus vágyfokozókkal, hanem teljesen természetes gyógynövényekkel is fel lehet lépni.

Ginkgo Biloba

Vágyfokozó hatása annyira erős lehet, hogy a szexuális beteljesülés nem várt magasságokba képes röpíteni a gyógynövényt kipróbáló párokat. Ennek oka, hogy a nemi szervek területén erőteljes vérbőséget idéz elő, ezzel még vadabb pillanatokat generálva szex közben.

Ginzeng

A szexuális vágyakat felszabadítani képes gyógynövény ereje abban rejlik, hogy hatásosancsökkenti a stresszt a szervezetben, miközben a nitrogén-monoxid felszabadításával felgyorsítja a véráramlást. Ezek együttesen segítenek hozzá a szexuális örömökhöz és az orgazmus eléréséhez.Don Quai

Az ázsiai gyógynövény potencianövelő tulajdonsága mellett a női gondokban is megoldást jelent a gyengébbik nem számára. Nem csak a menstruációt megelőző fájdalmaknál, de a menopauza kezelésében is bevethető gyógynövény. Tehát a nemi vágyak fokozódása könnyed mellékhatásnak is tekinthető a panaszok enyhítése közben.Perui Maca

A nők és a férfiak alacsony libidóját egyaránt képes növelni ez a gyógynövény, ami bővelkedik aminosavakban, zsírsavakban és vitaminokban is. Emellett tartalmaz vasat, kalciumot, magnéziumot, cinket és foszfort. Ezek együttes hatása képes pozitívan befolyásolni a vágykeltést és a szexuális gyönyöröket.

Az itt felsorolt gyógynövényeken felül még más természetes vágykeltők is léteznek, így ha a libidó ingadozik, mindig jó tudni, hogy egyszerű és egészséges megoldással is megszüntethető a kellemetlenség.

Forrás:Napi doktor


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro