Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookValentin napi kisbaba


Valentin napi ajándék a karácsonyfa alá

Valentin napra kisbabát A tél utolsó hónapjának közepén ünnepeljük a Valentin = Bálint-napot. Mára itthon is megkerülhetetlen piros betűs ünneppé vált a Valentin nap, amikor is párunknak valami apró, piros, szív formájú, virágos vagy csokis figyelmességgel kedveskedünk. Ha azonban a piros rózsánál vagy csoki szíven túl valami különlegesebbel szeretnénk meglepni párunkat, az este indításaként készüljünk fel megfelelően a babaprojektre és bújjunk ágyba Valentin nap alkalmából a kedvesünkkel! Azok a párok, akik a karácsonyfa alatt kisbabát szeretnének egymásnak ajándékozni, azoknak érdemes már a Valentin nap elkezdeniük a babacsalogatást.

A hagyományos magyarázatok alapján azért születnek tavasszal és nyárelején a gyerekek, mert a fogantatás nyár végén, ősszel történik. Akkorra már föltöltöttük magunkat friss gyümölccsel, sok vitaminnal, még éppen nyaralunk, vagy még tart a nyaralásból származó kipihentség, a stressz még nem uralja az életünket, jó fizikai kondícióban vagyunk. Figyelem! Nemcsak a hölgyekre, ugyanúgy az urakra is vonatkoznak ezek a szabályok!

De mi történik, ha nem vigyázunk magunkra, össze-vissza eszünk, nem alszunk eleget, lótunk-futunk, még a szabadba sincs időnk kimenni? A civillizált életmód, amikor ilyen önromboló, a testünk legérzékenyebb funkcióiban jelentkezik először. Mi más lehetne annak a magyarázata, hogy a nyugati világban és sajnos hazánkban is, a kisbabát tervező pároknál sok esetben várni kell a nagy eseményre? Czeizel professzor szerint a férfiak spermaminősége rohamosan romlott az utóbbi 30-40 évben. A milliliterenkénti spermaszám például a felére csökkent a statisztikák szerint. A hölgyeknél szintén lehet probléma, manapság szinte ugyanannyi a gyakorisága annak, hogy a férfiak, vagy a nők , vagy mindketten "okai" annak, hogy késik a baba.

Ha ilyen gond van, Czeizel professzor szerint nem kell kétségbe esni, mert a megoldás lehet, hogy csak annyi, hogy az életmódot, az étrendet kell egészségessé tenni. Hiánytpótló és a hormonegyensúly helyreállítását célzó megoldást a természet maga ajánl: hagyományos növényi hatóanyagok, étrend-kiegészítő vitaminok kaphatók kapszulába zárva! Hormontartalom és mellékhatások nélküli készítmények, érdemes kipróbálni!

A FERULANT a spermaminőség optimálására szolgáló készítmény, melynek fontos összetevője az angyalgyökér kivonata, a tradicionális távol-keleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott sejtenergiát és hormonrendszert harmonizáló növénye. A FERULANT készítmény további komponensei (L-karnitin, antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek) szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét. A készítmény alkalmazása klinikai vizsgálatokban 51%-kal növelte a spermiumok számát és 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat. Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvoskutatói meddő párok esetében igazolták, több mint 30%-uknál következett be terhesség a 6 hónapos kúra alatt. A recept nélkül kapható FERULANT vonzó, jól tolerálható, készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására. A babák születési rendellenességeinek jelentős hányadát a spermiumok és petesejtek oxidációs sérülései okozzák. Ezek rizikóját a FERULANT gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény (és a női készítmény: OVANT étrend-kiegészítő kapszula) magas antioxidáns hatóanyagtartalma csökkentheti. A férfiak termékeny spermáinak eléréséhez tehát a Ferulant készítményt érdemes szedni.

A női szervezet segítője lehet az Ovant kapszula, ami abban nyújt támaszt, hogy a leendő anya szervezete már tavasszal is fel legyen töltve tápanyagokkal, jó fizikai kondícióban legyen. Az Ovant étrend-kiegészítő kapszulát sok esetben elegendő 1 hónappal elkezdeni a tervezett fogamzás előtt, így a női szervezet egyensúlya teljesen helyreáll. A női szervezetnek jótékony perui élelmiszernövény kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és L-argininnel.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro