Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookVitaminok férfiaknak


Vitamin és ásványi-anyag pótlás férfiak számára

 A-vitamin

-       az ondófolyadék segít a spermiumoknak feljutni a petesejt felé. Az A-vitamin megfelelő szintje  megemeli az ondó mennyiségét és minőségét. Védi a spermiumok épségét.

 B6-vitamin

-       jelentős szerepe van férfi nemi hormon kiegyensúlyozásában Állatkísérletekben kimutatták, hogy a hiánya a megtermékenyítő képesség hiányához vezethet.

B12-vitamin

-        fontos a sejtosztódáshoz, a spermiumok képződéséhez. A termékenység szempontjából különösen a B12-vitamin van a figyelem fókuszában férfiak esetében. Egy vizsgálatban nagy dózisban adtak B12 vitamint azon  férfiaknak, akiknek a spermaszáma 20 millió/ml alatt volt. 27%-uk esetében a spermaszám 100 millió/ml fölé növekedett. Egy másik vizsgált során B12 vitamin szedésével a vizsgálatban résztvevők 57%-nál tapasztaltak egyértelmű növekedést a spermaszámban.

 Folsav

-       a spermiumok képződéséhez folsavra van szükség. Folsavnak is jelen kell lennie ahhoz, hogy a  B12-vitamin kifejthesse a hatását. Fogyasztása csökkenti a hibás spermák számát, a kromoszóma rendellenességek lehetőségét, amelyek Down szindróma kialakulásához is vezethetnek. Nélkülözhetetlen eleme a sejtosztódásnak és a növekedésnek a testben.

 C-vitamin

-       a C-vitamin elengedhetetlen a hímivarsejtek egészségének a biztosításához. Az egyik legfontosabb termékenységfokozó vitamin. Az antioxidáns hatású C-vitamin a hímivarsejtekben lévő örökítő anyagot, a DNS-t védi a károsodásoktól. Egy vizsgálat során a férfiak egy csoportja rendszeresen napi 250 mg C-vitamint szedett, majd adagjukat napi 5 mg-ra csökkentették. Ezt követően megállapították, hogy a sérült DNS szerkezetű spermiumok aránya mintegy 90 %-kal nőtt. A herében a C-vitamin koncentrációja 20-szor magasabb, mint a test más részeiben. A Texasi Orvosi Egyetemen végzett klinikai vizsgálat bizonyította, hogy az elégtelen C-vitamin bevitel a spermiumok összetapadását okozhatja. Ez az összetapadás ilyen esetekben akkor tapasztalható, mikor a spermiumok együtt úsznak és az összetapadás miatt akadályozzák egymást az előrehaladásban.

D3 vitamin

-       zsírban oldódó vitamin, ami a hormontermeléshez szükséges. Ha nincs elegendő alapanyag a hormontermeléshez, akkor az alacsony hormonszint olyan zavarokhoz vezet, mint a megtermékenyítő képesség hiánya. Mozgékonyabb spermiumokkal rendelkeznek azok a férfiak, akiknek a D3 vitamin szintjük megfelelő, azoknál, akik D3-vitamin hiányban szenvednek

 E-vitamin

-       Az E-vitamin hiánya negatívan befolyásolja a spermiumok formáját, mivel a spermatermeléshez fontos hormonok termelődése ilyen esetekben nem megfelelő. Antioxidáns hatásával védi a spermák sejtmembránját is,  emellett az E-vitamin hiánya a hereszövet funkciójának károsodásához vezethet.

 Cink

-       az egészséges szexuális funkciókhoz szükséges nyomelem. A megfelelő tesztoszteronszinthez, a spermiumok képződéséhez, illetve azok kellő mozgékonyságához szükséges. A cinkhiány általában alacsony tesztoszteron-szinttel és alacsony spermiumszámmal jár együtt. A B6-vitamin és a C-vitamin elősegíti a cink hatásának a kifejtését. Ezzel szemben a krónikus alkohol-fogyasztás cinkhiányt okoz, illetve a tea, a kávé és a nagymértékű rostfogyasztás is képes a cink felszívódását akadályozni. A DNS struktúrát megvédi a sérülésektől.  Elegendő bevitele kifejezetten fokozza a spermatermelődést,   spermák mozgékonyságát.

Kalcium

-       1000 mg napi kalcium bevitel növeli a termékenységet. Szabályozza a spermaműködést és a mozgékonyságot.

Magnézium

-       magnéziumhiány a termékenyülési/termékenyítési funkciók súlyos sérüléséhez vezet. 

Mangán

- szerepet játszik a férfi nemi hormon előállításában, felelős a libidóért, illetve a spermiumok számát is növeli, ha kellő mennyiségben van jelen. Kulcsszerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, tehát a szervezet energiafelhasználási mechanizmusaiban.

Szelén

- mind a tesztoszteron-termeléshez, mind a spermiumok előállításához szükséges. Szelénhiány esetén a spermiumok mozgékonysága csökken, mert farokrészük rövidül vagy deformálódik. A spermiumok előállításához olyannyira nélkülözhetetlen, hogy egy férfi szervezetében található összes szelén fele a herékben és a szaporítószervekben található. Fontos szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos. 

Forrás: babalesz.hu; paramedica.hu; napidoktor.hu; patikamagazin.hu; Orvosi Hetilap 2008.09/21: Szelénhiány és a meddőség. Andrológiai vonatkozások


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro