Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook


Apaság

Késik a baba? Van segítség!


Mind több pár várakozik hosszan a gyermekáldásra, statisztikák szerint a meddő párok száma világszerte növekszik. Bár a nemzeti meddőségi elemzések a nőkről szólnak és kimondatlanul őket okolják a népességfogyásért, tudni kell, hogy az újabb szülészorvosi tapasztalatok szerint a meddőnek látszó párok több, mint felénél a férfi megtermékenyítő képességével van baj.

A gyermekáldások elmaradása világszerte problémaként jelentkezik. Sok millió pár vár babára, nem kevesen a lombikbaba megoldásban reménykednek. Hazánkban mintegy 200 ezren várják, hogy túljussanak a hosszú várakozási, próbálkozási időn és bekövetkezzen a fogamzás.

A meddőségért, mondjuk inkább késleltetett fogamzásért (12 havi sikertelen fogamzási próbálkozás) a hivatalos adatok szerint azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (50-50%), illetve ezen belül egyidejűleg mindketten (20%). Szülészorvosi adatok szerint a meddőnek vélt párok esetében már 60%-ban a férfiak "felelősek" a terméketlenségért és csak 40%-ban a nők.

Mit tehetsz? Bizakodj!

Csökkentsed a stresszedet, aggódásodat, a családi, a munkahelyi stresszt, sokat segít. A nők sok esetben életmódváltással, vitaminokkal készülnek a terhességre, de késlekedő fogamzás esetén módosított vitaminkészítményekre lehet szükség a genitális szervek fokozottabb vérellátásának támogatására. Ugyanez kell, hogy vonatkozzon a férfiakra, hiszen a sperma minősége igen érzékeny az életmódra, táplálkozásra.

Baj van a férfiak megtermékenyítő képességével!

A férfiak egységnyi ondójában mért spermiumszáma átlagában csökkenőben van, az 1930-as évek óta ez az érték a negyedére esett vissza. A magyar férfiak megtermékenyítő képességének csökkenése 20 éves távlatban azt vetíti előre, hogy mintegy a férfiak fele 'megtermékenyítésre alkalmatlan' lesz.A nemfunkcionális férfimeddőséget a csökkent minőségű spermakép (spermiumok csökkent száma, mozgékonysága, torzult alakja) okozza, amelynek eredete számos tényezőre vezethető vissza: a férfiak kora, életmódja (dohány, ital, stressz), öltözködése (szűk nadrágban károsan emelkedik a herék hőmérséklete), környezeti ártalmak (sugárzások, mobil, vegyszerhatások), de időben visszafelé tekintve, akár a magzati időben ért káros hatások is okok lehetnek. Ennek tudatosítására fokozott hangsúlyt fektetnek az Egyesült Államokban, de Magyarországon is oktatni kellene, hogy a szülők mire ügyeljenek a magzat megfogantatásától kezdve a gyermek felnövekedése során, hogy a leendő férfinak egészségesen működő genitális szervei legyenek.

Az ondósejtképzés fokozható

Klinikailag bevizsgált, valóban sikeres spermiumszámnövelő készítmény ritka. Ezért volt nagy jelentőségű egy növényi kivonatokat, fokozott mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó amerikai készítménynek, a Ferulantnak mint gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítménynek hazai bevezetése.

A babatervezés időszakában a nőnek és a férfinak is fel kell készítenie szervezetét. A férfiak számára kifejlesztett Ferulant a spermiumok számát 55%-kal, a mozgékonyságát átlagosan 33%-kal fokozta, ahogy a Stanford University Medical School (USA) orvosai igazolták, alkalmazásával a megtermékenyítő képesség sok esetben egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett.

Hazánkban a dr. Czeizel Endre orvosgenetikus vezette klinikai vizsgálatok során 100 csökkent spermiumszámú és spermaminőségű beteget kezeltek 3 hónapig Ferulanttal, a betegek 74%-ánál klinikailag jelentős spermiumszám- és spermaminőség-javulást tapasztaltak.

Fogamzás – klinikai eredmények

A nők számára szolgáló fogamzást elősegítő vitaminkészítmény az Ovant étrend-kiegészítő, amely amerikai-magyar kooperáció eredménye. A női készítmény növényi kivonatáról tudjuk, hogy a nők progeszteron-szintjét 25-55%-kal képes növelni a klinikai vizsgálatok szerint. A tapasztalat szerint a férfikészítménnyel való együttes használata a fogamzási nehézséggel küzdő párok 29-32%-ánál 3 hónapon belül fogamzást eredményezett.
 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro