Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

FacebookA férfi meddőség tabunak számít Magyarországon?


Kevés szó esik ma Magyarországon a férfiak meddőségéről, azonban ez egy olyan kérdés, amivel fontos foglalkozni. A helyzet drasztikus voltát jelzi Prof. Dr. Ősapay György statisztikai elemzése, miszerint a magyar férfiak megtermékenyítő képessége 20 éves távlatban a "megtermékenyítésre alkalmatlan" szint felé mutat. Létezik azonban megoldás a férfiak meddőségének kezelésére, például stressz megelőzésével, öltözködési szokások ésszerűsítésével és készítményekkel.

A nem-funkcinális meddőség a férfiakat és a nőket egyaránt érinti. Nem lehet tabu téma a férfiak meddősége, azaz a a csökkent spermiumszám, a gyengült spemaminőség. A helyzet drasztikus voltát jelzi Prof. Dr. Ősapay György statisztikai elemzései szerint, hogy a magyar férfiak megtermékenyítő képessége 20 éves távlatban a "megtermékenyítésre alkalmatlan" szint felé mutat és már most is minden ötödik fiatal férfit érint.

Egy zalaegerszegi szülész-nőgyógyász főorvos októberben megjelent kutatása szerint jelenleg a meddőnek vélt párok esetében 60 százalékban "felelősek" a terméketlenségért a férfiak és csak 40 százalékban a nők. Egy boldog párkapcsolatban nem lehet hiúsági kérdést csinálni a férfi meddőségből, főképp azért, mert számos hatékony megoldás létezik a problémára. Érdemes áttekinteni a spermiumszámot jelentősen, már-már drasztikusan csökkentő kiváltó okokat.

"A stressz megelőzésével vagy kezelésével, a környezeti ártalmak kiküszöbölésével, a sportolási és öltözködési szokások ésszerűsítésével, a vitaminok és nyomelemek hiányának pótlásával ma már segíteni lehet a férfiak meddőségén. Vannak hatékony alternatív gyógyhatású, nem gyógyszeres beavatkozások is, mint a Ferulant, amely egy amerikai és egy magyar cég együttműködése nyomán került hazai forgalomba" - mondta Prof. Dr. Ősapay György, aki több amerikai egyetemen oktatott és végzett gyógyszerkutatást, és most ottani tapasztalataival idehaza is segíti a babáért küzdő párokat.

A szakember hozzátette: a cél a természetes fogamzás és gyermekáldás, de akkor is fontos, hogy a pár tisztában legyen a beavatkozás megkönnyítésének és hatékonyabbá tételének lehetőségével, ha a lombikbébi program elkerülhetetlen lesz.


 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro