Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook


Babaprojekt termékek

Babaprojekt: termékenység, terhesség, szülészet

Ha késik a baba

HA LELKI OK MIATT KÉSIK A BABA

Hadilábon állsz a gólyával? Ismerős a kérdés, amit Te is sokszor feltettél már magadnak?

A könyv elolvasása után megszűnnek az ehhez hasonló gondolataid: „biztosan azért nem esem teherbe, mert korábban évekig nem akartam gyereket, vagy azért, mert talán mégsem nekem való az anyaság”.

Veled is előfordul néha, hogy a barátaid gyerekeit látva eszedbe jut, hogy Neked miért nincs kisbabád? Esetleg elmúltál már 30 és még mindig gyerektelen vagy? Ugye tudod, hogy gyerek nélkül nincs értelme az életednek? Ha Veled is hasonló a helyzet, akkor jó helyen jársz. Számodra is egyre távolibbnak tűnik, hogy valaha is anya legyél? Ha eleged van a tehetetlenség érzéséből, tegyél ellene! Vedd a saját kezedbe a sorsod irányítását! A lelki tényezőknek erős kihatása van a testi működésünkre. A könyv segítségével beazonosíthatod mindazokat a lelki gátakat, amelyek megakadályozhatják, hogy teherbe ess, és amelyeknek a létezését még csak nem is sejted. Vagy ha tudsz is róluk, álmaidban sem gondolnád, hogy épp ezek miatt késik a gólya.

Babaprojekthez tartozik a szülők testének felkészítése vitaminokkal, és egyéb étrendkiegészítőkkel. Teherbe eséshez fontos előkészületek kritikusak lehetnek ha esetleg egy párnak nehézségei adódnak. Ovulációs és sperma tesztek. Ferulant, Ovant termékek a férfinek és a nőnek nyújtja a vitaminokat és nyomelemeket segíteni a testük egészségét. A Ferulant/ Ovant kapszula fogyasztása mellett érdemes a lelkedet is csúcsformába hoznod.

Miért érdemes elolvasnod épp ezt a könyvet?

1. Könnyebb lesz a fogantatásig tartó várakozás. Ezen időszakot – ha dolgozol magadon – stressz-mentesítheted (amellyel ugye a fogantatást segíted elő), és a hozzáállásodat tehetetlenből ismét reménytelivé és várakozásteljessé változtathatod.

2. A majdani várandósságod könnyebb, és remélhetőleg rosszullétektől mentes lesz, mert azok a problémák amelyek a közhiedelemmel ellentétben a terhesség alatti rosszulléteket okozzák, lelki eredetűek. Ezekkel a problémákkal pedig a könyvnek köszönhetően már a várandósság előtt megbirkózhatsz, tehát Te lehetsz a rosszullétek nélküli, boldog és kiegyensúlyozott kismama.

3. A szülés is könnyebb lesz, mert kevesebb szorongással kell megbirkóznod.

4. Jobb lesz a kapcsolatod a kisbabáddal mint mert könnyebben meg fogod érteni a szükségleteit. A kisgyermekek 6-7 éves korukig leképzik a betegségeikkel az édesanyjuk tudattalan mélyére süllyesztett problémáit. Egy anya annál jobbat nem is tehet a gyermekével, mint hogy megadja neki a lehetőséget arra, hogy az élete első éveit felhőtlenül boldogan, ne pedig az anyja szorongásainak a középpontjában töltse.

A könyv elolvasása hasznos lehet olyanok számára is, akiknek már van gyermekük, és semmilyen problémájuk nem is adódott soha a gyermekvállalással kapcsolatban. Úgy gondolom, sok olyan gyermekkorban szerzett "lelki problémára" világít rá Szeghy Krisztina írása, aminek a korai felismeréséhez sokan nem szívesen kérnek segítséget, így inkább megvárják, míg maradandó blokk alakul ki a szervezetben.

Ha lelki okok miatt késik a baba - könyv Igen, érdekel, megrendelem!
 

1 db (könyv) 
4600 Ft
db Könyv   Digitális testhőmérő

ROMED® Holland digitális lázmérő

az egyik legérzékenyebb eszköz, amellyel pontosan és gyorsan megmérhető a testhőmérséklet. Használata egyszerű és biztonságos. Környezetbarát, mivel nem tartalmaz higanyt.

A LÁZMÉRŐ HASZNÁLATA

1. Nyomja meg a bekapcsoló gombot. Az LCD kijelző „188,8 oE” jelzést fogja mutatni. Amennyiben továbbra is lenyomva tartja a gombot, akkor a legutóbb mért és memorizált adat jelenik meg. Az „L” betű mellett villogó „oC” jel azt jelzi, hogy a lázmérő készen áll a mérésre. Az „L” betű azt jelzi, hogy a szobahőmérséklet alacsonyabb 32 o C – nál, ha a szobahőmérséklet meghaladja a 32 o C –t akkor a szobahőmérsékletet jelzi ki.

2. Mérés közben a kijelző mutatja a mért érték számszerű emelkedését és a „oC” jel folyamatosan villog. A mérés befejezésekor a „oC” jel villogása megszűnik és 4 sípoló hang hallatszik. Ekkor leolvasható a mért eredmény.

3. Olvassa le a mért eredményt. Kikapcsoláshoz ismételten nyomja meg a gombot. Ha a készülék bekapcsolva marad, 10 perc után automatikusan kikapcsol energiatakarékossági okok miatt.

4. Figyelmeztetés: Amennyiben Ön a mérés befejezését jelző sípszó után is folytatja a mérést, a lázmérő tovább működik és pontosíthatja az eredeti kijelzést.

MÉRÉSI MÓDOZATOK

SZÁJBAN TÖRTÉNŐ MÉRÉS: (Normális átlaghőmérséklet 36-37 oC) Helyezze el a lázmérő mérőfejét a nyelv alá. Az érzékelőnek minél mélyebben kell lennie. Tartsa zárva ajkait, ne mozgassa a lázmérőt a szájában.

HÓNALJBAN TÖRTÉNŐ MÉRÉS: (Átlaghőmérséklet 0,5-1 oC – kal kevesebb a szájban mértnél) Annak ellenére, hogy a hónalj alatti mérés egyszerűbb, de tovább tart és nem olyan pontos. Törölje szárazra a hónalját és úgy helyezze el a lázmérőt, hogy az érzékelő fölfelé mutasson. Szorítsa le a karját, és ne mozgassa a mérés befejezéséig.

VÉGBÉLBEN TÖRTÉNŐ MÉRÉS: (Átlaghőmérséklet 0,5 oC-kal magasabb a szájban mértnél) Kenje be a lázmérő végét vízalapú síkosítóval a könnyebb behelyezés érdekében. Ne használjon petróleum alapú síkosítót. Csúsztassa be az érzékelőt kb. 1 cm-re. Ha ellenállást tapasztal, ne erőltesse!

Ajánlás:

 Javasoljuk, hogy higiéniai okok miatt ne használja ugyanazt a lázmérőt szájban , hónaljban és végbélben is!

 Használja a lázmérőt védő műanyag tokot.

LÁZMÉRŐ TISZTITÁSA

Tisztítsa száraz ruhával, az érzékelő fejet pedig orvosi alkohollal. Ne forrázza a lázmérőt fertőtlenítés céljából és ne főzze ki.

ELEMCSERE

1. Amikor kijelző homályos vagy feketévé válik, azt jelenti, hogy elemet kell cserélni.

2. Húzza le a lázmérő végén lévő fedőkupakot.

3. Távolítsa el a gombelemet (esetleg fogpiszkálóval)

4. Helyezzen egy új gombelemet a régi helyére. FIGYELEM! A gombelem „+” jele mutasson fölfelé.

5. Helyezze vissza a fedőkupakot.

NEMZETKÖZI NORMÁK

A ROMED® Holland digitális lázmérő klinikailag tesztelt és megfelel az Európai Uniós szabványnak: 93/42/EEC MDD.

Testhőmérő Igen, érdekel, megrendelem!
 

1 db  
5800 Ft
db


Ferulant termékenységet elősegítő készítmény férfiaknak

Ferulant

A férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek esetén a spermiumok számának, biológiai aktivitásának, mozgékonyságának fokozásával nyújt segítséget a megtermékenyítéshez.

A férfiak spermaminősége a civilizáció káros hatásainak következtében jelentősen romlott az utóbbi évtizedekben. A fogamzáshoz szükséges minőségjavulást a legtöbb esetben hiánytpótló multivitaminnal, természetes növényi kivonatokból összeállított készítmények szedésével pár hónap alatt el lehet érni. AJánljuk a klinikai kipróbálásban is bizonyított Ferulant-ot.


Ovant a női test előkészítője a fogamzásra

Ovant

A női szervezet formába hozásához a Ferulanthoz hasonló, de a női szervezetre speciális összetevőkek tartalmazó Ovant készítmény segített már sokaknak.

Az OVANT a terhességre készülő női szervezet segítője, babavállalás előtt ajánlott a szervezet optimális állapotának eléréséhez. A kapszula összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, elősegíthetik a fogamzást.


Kismamáknak várandósság és szoptatás alatt

Ovant-Baba kismamavitamin

Ovant-Baba

Ha a terhesség már bekövetkezett, a kismamának az Ovant-Baba kismamavitamin biztosítja, hogy az egészséges táplálkozás és életmód mellett ne legyen hiánya azokból a mikrotápanyagokból, amelyek a baba és a mama számára mindennapi szinten szükségesek. 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro