Tisztelt Látogató!

Honlapunkon olyan magyar újgenerációs egészség-megőrző készítményekkel találkozik, melyek kifejlesztését hosszú évek hazai és külföldi gyógyszerkutatási tapasztalata alapozta meg. Hazai gyártás +
+ szigorú minőségellenőrzés +
+ megbízhatóság!

= Pharmaforte - A természet erejével™

10 fontos szempont, amiért érdemes Pharmaforte termékeket választani

ÍRJ POZITÍV VÉLEMÉNYT a google maps-en, és KAPSZ 100 AJÁNDÉKPONTOT amit levásárolhatsz! Vélemény írás után, a felső menü kapcsolat linkről jelezd hogy írtál, és email címedhez jóváírunk levásárolható pontokat!

Videók

Facebook


Pirula, a patikamano

 

Galenus Kiadó- Pirula a patikamanó. Maja lázas

Szerző: Bartos Enikő, Pálfi Györgyi illusztrációival

Terjedelem: 36 oldalas gazdagon illusztrált mesekönyv, 16 oldalas szülőknek szóló szakmai anyaggal
Formátum: 210x210 mm
Kiadás éve: 2012
Keménytáblás, cérnafűzött, fóliázott gazdagon illusztrált mesekönyv
A Galenus Kiadó mesesorozatot adott ki Pirula, a patikamanó sorozatcímmel 2-4 éves gyerekek részére, melynek kötetei segítenek megértetni a kicsikkel a velük történt egészségügyi problémákat – pl. láz, nátha, horzsolás – és azzal kapcsolatos tennivalókat. A mesesorozat emblematikus figurája Pirula, a patikamanó, aki a mese világával magyarázza el a gyógyszerész néni és a doktor bácsi intelmeit, segít a gyerekeknek legyőzni félelmeiket, szórakoztatva tanítja meg őket a pontos és hasznos egészségügyi ismeretekre.
Az első kötetben a kis főhős, Maja megbetegszik, belázasodik, majd a mesék világából érkező barátjával, Pirulával, a patikamanóval varázslatos útra indul az orvosságok kincseskamrájába, a Pörgő-forgó Patikába, ahol Borsmenta, a gyógyszerésznő uralkodik. A mindent tudó gyógyszerész néni, és az izgága, vidám patikamanó magyarázatot ad a gyerekek kérdéseire. Mi történik, ha lázas vagyok? Miért és hogyan kell a lázat csillapítani? A láz és a betegség a mesében izgalmas kalanddá válik, ráadásul a mesés utazás alatt hasznos információkat is tanulhatnak a kis kalandorok a minden gyermeket és minden szülőt megrémítő kérdésről, mit tegyenek, ha felüti fejét a láz. A mese célja a gyerekek szórakoztatása, kalandra csábítása, ugyanakkor a pontos és hasznos ismeretek átadása is. A mesekönyv különlegessége, hogy a szülők sem maradnak ki a felkészülésből, nekik a mellékelt füzet tartalmazza a szakemberek által összeállított információkat.

Galenus Kiadó – Pirula, a patikamanó. Marci elesik

Szerző: Bartos Enikő, Pálfi Györgyi illusztrációival
Terjedelem: 36 oldalas gazdagon illusztrált mesekönyv, 16 oldalas szülőknek szóló szakmai anyaggal
Formátum: 210x210 mm
Kiadás éve: 2012
Keménytáblás, cérnafűzött, fóliázott gazdagon illusztrált mesekönyv
A második kötet két kis főhőse az izgő-mozgó Marci, és nővére Maja. Marci térdhorzsolása után segítségül hívják Pirulát, a patikamanót, aki varázslatos kirándulásra viszi őket. Viszontláthatjuk a Pörgő-forgó Patika bölcs gyógyszerész-tündérét, aki okos tanácsokkal látja el a gyerekeket, és választ ad a minden gyerekben felmerülő kérdésekre. Mi történik, ha lehorzsolom a bőröm? Miért kell kitisztítani a sebet? Csíp-e a fertőtlenítő, stb. Marci sérülése vidám kalanddá válik Pirula és Borsmenta segítségével, és ahogy az első kötetben, így itt is hasznos információkhoz juthatnak a kis olvasók. A mesekönyv különlegessége, hogy a szülők sem maradnak ki a felkészülésből, nekik a mellékelt füzet tartalmazza a szakemberek által összeállított információkat. 

VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro